Site için istenen fiyat: 3.000 TL
Sitenin aylık getirisi: Gelen işe göre değişiyor, şu an 5 adet seo işi aldım fiyatları 600 TL ile 1700 TL arasında değişmektedir.
Sitenin açılış tarihi: 14.02.2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Arama motoru optimizasyonu (SEO)
Günlük hit sayısı, kaynak link: 130-200 Tekil hit.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: PR3 1 Yıl 4 Aylık.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile birlikte.
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınır Yok.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.

Yaklaşık bir buçuk yıl önce açtığım ve arama motorları algoritmaları üzerine bilgiler yayınladığım sitemi satıyorum. Satma sebebim bu sene üniversite eğitimim için yurt dışına gidecek olmamdır. Az zamanım kaldığı için fiyatı düşürerek ilanı tekrardan yayınlıyorum.Sitem seo kelimesinde ilk sayfadadır. Sürekli olarak müşteri sirkülasyonu vardır, yani iş geliyor ben ise zaten freelance olarak hizmet verdiğim siteler olduğu için tüm işleri almıyorum uzun vadeli çalışabileceğim getirisi olan işleri tercih ediyorum. Ayrıca sitem dünyanın en büyük açık dizin projesi dmoz.org kayıtlıdır. Sitenin tüm içeriği özgündür.

Kaynak Sitelerim ile birlikte satıyorum:

Siteyi satarken bu site için açtığım kaynak siteleride alan kişiye vereceğim her biri farklı a,b,c class ip de 6 adet .com/org/net/gen.tr uzantılı sitemi içerikleri ve hostingleri ile birlikte vereceğim. Bunun dışında 6 adet'de blogspot sitemi alan kişiye vereceğim. Bu sitelerin hepsine özgün içerik girilmiştir.

Sitelerden sadece link satışı yapsam yine bu parayı toplardım fakat toplu halde elime para almak istediğim için satıyorum siteyi, ayrıca bu şekilde siteyi alan kişide işi devam ettirip rahatlıkla bu parayı misliyle çıkaracağı için birisi faydalansın istiyorum. Siteye sadece dışarıdan aldığım linkler 1000 TL yi bulmuştur. Desteklemek için açtığım sitelerin masrafları hariç. Bu yüzden istenen fiyat gayet makuldür.

Lütfen ticaret puanı olan kişiler dm istesin..

Satıldı yazısını umursamayın..