Arkadaslar ben 5.Temmuz da ilgili kisiden Reseller aldim . Kurumsal Paket.Resellerde 2 Tane WP sitesi actim.Ikisinede ayni Tema . Illegal veya +18 kesinlikle yok .

Tema bu Temaydi http://fthemes.com/download/?theme=fives.
Sitenin biri deneme sitesi tk li digeri comlu domaine sahipti.
Sitelerin ikisine de icerik girmeye vaktim yoktu. Neyse TK li site suspendlenmis . Gerekcesi alltaki mailde . 'Ama nedense diger Site suspensiz temiz.

Neyse Ticket actim. Sordum soruyu sebeb ? Nasil oluyorda bos Site Cpu asimi yiyor diye . Cevap gelmedi burdan pm attim .

Tüm Konusmalar bu sekilde .

Paramin iadesini istedim cünki 2 günlük Sitede bu sorun oluyorsa düsünmek hakkim. Ama bana siteyi acamayacaklarini sirf yedekleri verebileceklerini söylediler. 2 Günlük deneme Sitesinin yedegi umrumda degil acikcasi.Magdur kaldigimi düsündüm. Nevrim döndü. Ödedigim paranin karsiligi bu olmamaliydi.
Madem takip ediliyor bana mail atilabilinirdi. Söylenebilinirdi. Ama hayir ben uyari olmadan direk suspendleniyor.

Bana uslüp bozuklugum oldugunu söyledi . Ilk mesaja bakin . Aldigim cevaplardan sonra ki mesajlarima bakin.

Seneye de otomatik para cekmesin diye Iptal ettim hizmeti . Nasil olsa ürünü bana kapamisti.kullanamicam seyi iptal edelim bari.

bu sirketinin geri iade kosullari :

Geri Iade Kosullari
Sitemizden satin aldiginiz ( Distributorlügünü yaptiginiz hizmetler hariç ) tüm hizmetlerimizin 7 gün içinde firmamizdan kaynaklanan teknik problemler olmasi ve firmamiz tarafindan çözüm getirilememesi durumunda %100 geri iade ödeme garantisi bulunmaktadir. Distributorlügünü yaptigimiz (Alanadi , SSL vb.) hizmetlerde firmamiz bayisi oldugu kuruma ödeme yaptigi için , iade söz konusu degildir. Ürünü satin aldiginiz esnada Kontrol Paneli, Isletim Sistemi, Sunucu üzerinde desteklenen modüller vb. bilgileri danismamaniz ve sonrasinda bunlardan memnun kalmamaniz gibi unsurlar geri ödeme kosullarina dahil degildir.
Bu kosullar TC Kanunlarina uygun mu ?

Bu da bugünkü konusma bir sikayet konusundaki yorumu.

Sözlesmesiyle celisiyor. Baskasina ödeme yapmis .

Ben hakaretmi ettim küfür mü ettim. Insan bu ramazanda patlarda. birseye para veriyorsun karsiligi bu.
Ben Kibarca Iade Istedim madem bu kadar iyisiniz neden olumlu cevap vermediniz.Benim 2 Sitem var ben 2 sıteyı kullanamiyacaksam Reseller benim isime yaramiyacak . Kullanamayacagim urunun geri iadesini istiyorum.Para Kolay kazanilmiyor.Günde 10 Saat Fabrikada robot gibi calisiyorum.