Uslubunuz hiç hoş değil.
Onur Bey son derece nazik biridir. Elinden gelenin fazlasını yapar. İşinde prensipli dürüst biridir.
Konuşma uslubunuzu değiştirmenizi öneririm. Bu hakret anlamı taşır. Ve eminim r10 yönetimi de bunu hoş karşılamaz.
Ben Onur Bey 'e bu güne kadar verdiği değerli hizmetler için teşekkürlerimi sunarım. Şahsen reseller hesabımda bu güne kadar 1 tane sorun yaşamadım.
R10 yönetiminin hakaret vari mesajlara karşı gereğini yapmasını dilerim.
Sanamı sorucam dilediğimi yapıcam tabii ben uyardım son kez özür dilemen için fırsat verdim kullanamadın Kargoyu bekliyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:45:39 -->-> Daha önceki mesaj 17:35:33 --
Sen 3 kuruş verip internet bilişişimi satın aldığını sanan kişisin bana göre.
Ayrıca işletim sistemindeki bir açıktan kaynaklanan sorundan dolayı firmayı suçlayamazsın.
Bu gün Microsoft Windows serverda onlarca yama yok mu ? güvenlik açığı çıktıkça yamanıyor. Aynı şey linux için de geçerli.
Eğer çok çok önemli bir siteniz varsa vps / vds yada en iyi özel server alın kendinize. Kendinize göre kullanın.
Shared ( paylaşımlı ) bir hosting 'ten banka sunucusu gibi hizmet beklemek saflık olur.
Ama yine de internet bilişim benim için on numara güzellikte firma. En son ne zaman ticket açtığımı dahi unuttum.
Saygılarımı sunarım
Ben sana ücret verip karşılığında dosyalarıma sahip çıkmanı ve online olması sağlaman gereken kişiyim. Sen kimsin ?
Kendini ne sanıyorsun bilmiyorum kurumsal olarak hatalı olduğun bir konuda işi kişileştirmeye götürmeye çalışan ticari hayatı fazla olmadığını düşündüğüm bir yetkili gibi geliyorsun.
Telefonla ilgili bişeyler söylemişsin ama anlamadım sorun telefonda destek verip vermemen değil sorun hala yaptığın gibi evet dosyalarınız kopyalandı özür dileriz dememen yada bu erdemi ve kişiliği gösterememen Ben sana dosyalarımı emanet ettim sen dosyalarımım 3.kişilere gitmesini sağladın kusurun vardır yoktur önlemleri aldın almadın beni ilgilendirmez mağdur olan benim ve benden bu durum için özür dilemelisin yok bu işi bilmiyor sen kimsin gibi ucuz cümlelerle insanın kalbini kırmadan ÖZÜR DİLEMELİSİN.