Wishmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sana ücret verip karşılığında dosyalarıma sahip çıkmanı ve online olması sağlaman gereken kişiyim. Sen kimsin ?
Kendini ne sanıyorsun bilmiyorum kurumsal olarak hatalı olduğun bir konuda işi kişileştirmeye götürmeye çalışan ticari hayatı fazla olmadığını düşündüğüm bir yetkili gibi geliyorsun.
Telefonla ilgili bişeyler söylemişsin ama anlamadım sorun telefonda destek verip vermemen değil sorun hala yaptığın gibi evet dosyalarınız kopyalandı özür dileriz dememen yada bu erdemi ve kişiliği gösterememen Ben sana dosyalarımı emanet ettim sen dosyalarımım 3.kişilere gitmesini sağladın kusurun vardır yoktur önlemleri aldın almadın beni ilgilendirmez mağdur olan benim ve benden bu durum için özür dilemelisin yok bu işi bilmiyor sen kimsin gibi ucuz cümlelerle insanın kalbini kırmadan ÖZÜR DİLEMELİSİN.
Sonucta izahında zaten benim ile alakalı olamyan durumu size 20 defadır yazdım ama şu saatten sonra anlatsamda değiştiremeyeceğim düsüncenizi.

Teknik olarak bizimle alakası olmamasına karsın dosyalarınız sizin zarar gördüyse kusura bakmayın. Sitelerin hack , index yada farklı amaclarla güdülmesi bu işin parçası. Ama diğer hiç bir konu icin dediklerinize katılmıyorum.

Ayrıca sağladın dediğiniz olayı sanki ellerimle vermisim gibi ibraz ediyorsunuz. Bunun icin ya adamlara sunucuyu vermem lazımdı yada o CPanel 'i benim yazıp bugunu fix edememis olmam lazımdı.

Zarar gördüyse hesabınız dediğim gibi affola lakin konu hakkında halen yanlıs düsündüğünüzü acılan sorusturma sonucunda sizinde haberinizin zaten adliye tarafından tebliğ edileceğini bilmenizi isterim.