Darklord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz kimsiniz ki yok son şans veriyorum yok onu yapıyorum ediyorum ? Durumu izah ettim konu savcılıkta olduğunu belirttim. Daha neyin hesabını size vericem, size telefondada belirttim o gün telefondan islem babam olsa yapmam. Sorun acil olabilir o olabilir ama ben müdahele etmem icin yazılı beyanına ihtiyacım var.

Ne bileyim kimsin nesin hesap sahibimisin değilmisin günde 10 'larca insan arıyor. Her arayan sunu kapat bunu kapat derse bir dünya işimiz olur.

Ayrıca art niyetlisiniz siz kafaya takmışınız özür vs. Konu adli olduğu icin yazmıyorum detayları bile yok özür dileyecek. Yahu neymiş özür dilemek lafla olur. Sizi memnun edicekse dileriz. Lakin benim özür yöntemim bu sekilde değil. Ben gerekli islemleri yapar gerekli sorumluları bulunmasını sağlar cezasını cekecek kisiyi son kararla veririm elinize evrağı o zaman durumu izah eder yine özür dilemesi gereken kisiyi sizin elinize bırakırız. Ondan sonrası size kalmış kabul eder etmez. Ben telefondan islem yapmadım diye özür dilemem kesinlikle , yapmadıysamda yine sizin icindir hesabınız ile alakalıdır.

Faturanızıda kargoladım yok tickettende göremedim derseniz verin mailinizi yeniden yeniden taratalım kargo takibi ile verelim.

Lakin uslubunuzu bozmayınız, sizi bu konuda dikkatli olmanıza davet ediyorum.
Ben sana ücret verip karşılığında dosyalarıma sahip çıkmanı ve online olması sağlaman gereken kişiyim. Sen kimsin ?
Kendini ne sanıyorsun bilmiyorum kurumsal olarak hatalı olduğun bir konuda işi kişileştirmeye götürmeye çalışan ticari hayatı fazla olmadığını düşündüğüm bir yetkili gibi geliyorsun.
Telefonla ilgili bişeyler söylemişsin ama anlamadım sorun telefonda destek verip vermemen değil sorun hala yaptığın gibi evet dosyalarınız kopyalandı özür dileriz dememen yada bu erdemi ve kişiliği gösterememen Ben sana dosyalarımı emanet ettim sen dosyalarımım 3.kişilere gitmesini sağladın kusurun vardır yoktur önlemleri aldın almadın beni ilgilendirmez mağdur olan benim ve benden bu durum için özür dilemelisin yok bu işi bilmiyor sen kimsin gibi ucuz cümlelerle insanın kalbini kırmadan ÖZÜR DİLEMELİSİN.