turkiyereseller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Taşeron müşteri demek istedin sanırım Şaka bir yana, Türkiye' de bu şekilde hizmet sağlamaya çalışan bir firma görmedim. Sene 2005 gibi bu tür firmalar vardı ama artık kalmadı ya da ben bilmiyorum.

Hetzner kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim. Network uptime ve internetleri çok stabil. Firewall konusuna gelince çok hassaslar en ufak d-dos atağında juniper oyuncakları anında ip adresinizi daha doğrusu mac id nizi kapatıyor.

Açtırmak için eskiden fax istiyorlardı. Şimdi fax ile gönderilen A4 kağıdını taratıp kaşeleyip imzalamanızı istiyorlar. Kaşe yoksa Şahıs olduğun için imza ve kimlik fotokopisi gibi şeylerde isteyebiliyorlar.

Avrupalılara kurulum ücreti öderim hizmetlerini alırım ama, Türklere kurulum ücreti ödemem. Niye diye soracak olan olursa zaten ilk ay ya bir şey olursa diye aldığımız ve bir şey olduğu için kurulum ücretide zaten ekstra zarar olur. Sözde büyük denilen veri merkezleri istediği kadar büyük olsunlar yinede Avrupadaki veri merkezleri gerçekten işini layıkı ile yapıyor. Şimdi veri merkezi olan abilerimiz belki konuya dahil olabilirler, olsunlar. Ama kızmasınlar
Yani tek dert kurulum ücreti de değil. o nedir yahu imzala kaşele faksla veya tarat e-mail ile gönder. Hocam gümrükler bile yapmıyor bu evrak işlerini artık Burdan bakınca şunu diyorum Redstation candır