domaini park etmiş olmama rağmen Bende de aynı şekilde gelen bir teklif için 100TL kesinti gözüküyordu hatta bana kalan 7 TL idi.
Çünkü Hemen al fiyatı haricinde 100 TL minimum komisyon tutarı var ibaresi var. Sanırım hemen al fiyatı ile satışa yönlendirmeye çalışıyorlar.
Destek paneline yazdığımda bu seferlik teklifi kabul ederseniz o komisyonu almayacağız dediler.
Açıkcası bu tarz bir yaklaşım hoşuma gitmedi...
Gerçi satışı kabul ettim bu seferde teklif verenden ses yok satış gerçekleşmedi..
Okan Bey ile domain üzerine yapılan gezegen etkinliğinde bu konu görüşüldü. Aynı gün, ben de bir alan adı satmıştım ve 100 TL kesinti görünce danışmıştım.
Şeklinde bir tavsiyede bulundu. Ayrıca şu an için bu ücret sanırım alınmıyor.
Kaynak ve diğer bilgilendirmeler için :
9. Gezegen etkinliği
bu da keyfi bir davranış, kendine göre bir istatistik tutup kesin doğruymuş gibi empozede yanlış, 50 binlik domain teklif usülu satılıyorsa 5 liralıkta satılır, bu kısım hikaye, teşekkür ederim ikinize de bilgi paylaşımı için.
güzel bir siteye benziyor.
zamanla site kendini yenileyerek eksikleri tamamlayacaktık. öyle ufak hataları düzeltirler sanırım.
site güzel, fikir güzel hocam, tam destek dedik ama uygulamalarda hatalar var. düzelsin daha iyi olsun diyoruz, sahibi foruma üye konuyuda büyük ihtimal görmüştür ama zahmet edip açıklama bile yapmamış, işte yanlış olanlar bunlar...