yemekbloglari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mesajım bulunsun. almayı düşünüyorum fakat değermi onu görmek istiyorum. uygulama sınırlı mı, süresiz mi? içerik editörü yetkisi verilen sayfalarda da paylaşım yapabiliyormuyuz. yoksa sahip olmak zorundamıyız. her sayfa için ayrı ayrı uygulama oluşturma gibi birşey varmı?. videodan çok fazla birşey anlayamadım
- Program sınırsızdır, kendi bilgisayarınızda istediginiz kadar kullanabilirsiniz.
- Progrmaı kullanmak için facebook uygulama oluşturmalısınız, video'da nasık oluşturulduğu gösteriliyor, eğer problem olursa sesli çekebilirim.
- Facebook tarafında uygulamanıza uyarılar alabilirsiniz(Programa değil dikkat, oluşturduğunuz uygulamaya), yani atıyorum ****** içerik gonderiyorssanız, spam yapıyorsanız facebook uygulamanızı engelleyebilir. Bu durumda yeni bir uygulama açarak(facebook tarafında) devam edebilirsiniz.
- İçerik editörü olarak paylaşım yapılabiliyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:20:30 -->-> Daha önceki mesaj 11:19:52 --

akmaster_91 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı satışlar videoyu yazılı değilde sesli hazırlasaymışsınız daha iyi olurmuş
skype'a eklerseni yardımcı olabilirim öneriniz için teşekkürler..