Sorun yok hocam. Bu mesaj otomatik olarak geliyor. Arama sonuçlarındaki görünürlük ve tıklama oranları arttığında gelir. Tam tersinde de otomatik olarak düştüğünü hatırlatmak için geliyor.

Yapmış olduğunuz gibi içeriğinize önem vermeye devam edin.

Backlink kısmını kafanıza takmayın. İçerik kalitesi iyi olduğunda algoritmik bir ceza ile karşılaşmazsınız. Ancak manuel incelemede belki sorun olabilir. O da ancak içeriğiniz spam üretiyorsa sorun olur. Onun dışında sorun olmaz.

Büyük ihtimalle içeriğinize 3-4 hafta önceden yüklenmeye başladınız ve şimdi meyvesini topluyorsunuz. Yeni algoritmada güçlü içerik sinyali alındıktan sonra, site sürekli spam testlerine tabi tutuluyor. Özellikle kopya ve yüzeysel içerik testlerine. Bu da yaklaşık 3-4 hafta sürüyor. Spam testlerinden başarılı olarak çıkınca da sıralama kazanıyor.

Aynı taktikle devam edin. Zirve hite ulaşıncaya kadar, iyi bir açıyla züyaretçiniz yükselecektir.