SwarTLine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim geçen konulardada aynı lafı benim için diyordun, ama ne hikmetse her böyle konularda senin mesajlarında eksik olmuyor biride çıkıp diyormu " Lock53 ne hikmetse böyle konularda hep sen varsın diye" gözünü sevim sus
Tamam kusura bakmayın hocam . Bu mübarek ayda iftarı böyle biriyle tartışmalı olarak açmayı pek istemem . Hatalıysam affola zaten bu son yorumum konuda.

emredemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin her yorumuna cevap vermemek için kendime zor tutuyordum baştan beri ama dayanamayıp şimdi verdim.
Eyvallah sağolun .

WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, konu dışı birşey soracağım mazur görünüz.

Şimdi noktayı ben şu şekilde koyuyorum, cümle bitimine.

Peki şu şekilde nokta koyunca ne oluyor "."

Sizi daha fazla dikkate mi alıyoruz, daha çok adam yerine mi koyuyoruz?

Benim nazarımda, benim bildiğim tribal enfeksiyonlu kezbanlar bu şekilde yazar, mesaj atar?

Yanlışım varsa düzeltin.

T.C içerisinde yaşıyorsanız Türkçe'yi düzgün kullanmak zorundasınız. Benliğinizin dilini doğru düzgün konuşamıyor, yazamıyorsanız bana yukarıdaki zırvalıkların hiç birinden bahsetmeyin rica ediyorum.
Cümle sonuna nokta konur diye koyuyorum hocam . Yoksa ergenler gibi sonuna "." koyup bir şeyi ima etmeye çalışmıyorum . Neden böyle bir kanıya vardınız onuda anlamadım .

Konuya son yorumumdu . Vericeğiniz tüm cevapları özel mesaj olarak cevaplayacağım artık . Sizi iftar topiği konuma bekliyorum . Umarım konu daha uzamaz , Herkese hayırlı ramazanlar