CengizYurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır kardeşim.
Beni bizi hepimizi ilgilendiren bir durum.
Oruç tutmaması beni ilgilendirmez
Fakat nasıl iftar yaptığı beni ilgilendirir.
Böyle marjinal takılıp inandığım değerlere saygısızlık yapmaya da kimsenin hakkı yok.
Kimse bunlara göz yummamı lafımı esirgememi beklemesin.
Haklısınız içkiyle iftarı açan kişinin uyarılması gerekir bence de.

NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallahi usta, sizi çok iyi yiyorlar. Taksim'de ki esnafın hiç biri başbakandan falan şikayetçi değil, beyoğlu esnafı hariç, publar vs. hepsi insanlardan şikayetçi. Çünkü, burada eylem olduğu sürece bu adamlar iş yapamayacaklar, bak senin ve senin gibi düşünen insanlar yüzünden oluyor bunlar, hemen yaftayı yapıştırdın onlar " cemaatçi esnafı" yahu bu nereden çıktı şimdi ? Kendinizden olmayan herkesi cemaatten mi arkadaş, Başbakan buraya avm yapacağız dediğinde ona ilk küfreden adamlar bunlardı zaten, neyin cemaati anlamıyorum ? Sabahlara kadar içki satıp, delice dans edilen mekanlar vatanı seven mekanlar oluyor da, diğerleri cemaatçi mi oluyor ?

Yahu her yerde gördüğünüzü doğru sanmayın, ne cemaati, ne başbakanı, geçin bunları benim çoluğumu çocuğuma götürdüğüm ekmek kesilirse, yerim başbakanını da, direnişini de.
Hocam osmanbeydeki esnafla konuştum. Hem eylemcilerden hem başbakandan şikayetçi. Kendisi cemaat yurtlarında büyümüş biriydi. Kendi söyledi zaten önümde

Yaftalamıyoruz kimseyi.