SHaReR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
OCZ Vertex 4 serisi iyidir, 5 sene garantisi olmalıydı. Tavsiye ederim. Ayrıca Corsair' in daha eski bir modelini de kullanıyorum, arada gözle görülecek pek bir fark yok. Extreme işler yapıldığında ancak farklar ortaya çıkabilir.

SSD performansı sadece Okuma/Yazma değerlerinin yüksek olmasından kaynaklanmıyor. Gecikme, tepki süresi HDD' e göre çok daha az olduğu için asıl avantajı buradan sağlıyorsunuz. 430MB değerlerinde yazma hızlarına ulaşabilmek oldukça zor, bu sebeple o değerlere fazla takılmayın.

DVDROM' un yerine SSD yerine, HDD yerine SSD' i takıp HDD için de bir kutu alarak USB' den bağlarsanız daha sağlıklı olur ve orjinalliği bozmamış olursunuz diye düşünüyorum. Bu durumda garantiniz de bozulmamış olur.
Teşekkürler zaman ayırdığınız için. Kingston Hyperx 3K hakkında ne düşünüyorsunuz?

Birde diğer sorum şu, laptopum sata 3 ü destekliyor. Şuan harddiskim sata 2. Harddiskimin yerine ssd taktığımda otomatik sata 3 portuna mı yönlenecek yoksa benim kablolarda değişiklik yapmam mı gerek?