bende de oluyor hocam bu. Gidip bi kan testi yaptırmak gerek. Bi kere koridorda düştüm bi dakika yerde kalmışım farkında değilim gözümü açtığımda kafam halının üstündeydi
Cok yasiyorum ayni sekilde hocam
Bizlere soracağına bi doktora gitsen daha iyi kardeşim. Geçmiş olsun.
iPhone cihazım ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.
beyın alısıyor anı kalkıs yapınca sarsılıyor goz kararıyor bi yere tutunmazsan dusecek gıbı oluyorsun normal bısey hatta yatakta kalkmadan once 2-3 dk oturun derler . önemli bişey degıl ınsanların yuzde 80ninde olur
Valla o göz kararması baş dönmesi bende de var. İster yavaş ister hızlı kalkıyim bi 3-5 sn gidiyo dünya bi sıcaklık yukardan aşağı. Sonra Show must go on. devam ediyorum.
şeker, kan, tansiyon. 3ünden biridir
Bence doktorunuza danışssanız daha sorunun temel kaynağını net bir şekilde öğrenebilirsiniz. Geçmiş olsun...
bende de var hocam. aniden kalkınca gozum kararıyo böyle bi sallanıyorum ayakta, bi yerden tutamazsam aynen yere kapaklanıyorum
Bende de oluyor o. Hatta geçen sabah uzandım televizyon izliyordum, kahvaltı hazırmış çağırdılar kalktım 2 adım attım gözüm karardı başım döndü düştüm yere.
Bendede oluyor doktora gittim boyun uzun birden kalkma yavaş yavaş kalk diyor inatla
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hangi gidalardan alabilirim diye bakacagim hocam
tansiyonun biraz düşük ondan olabilir, veya şekerin de düşüyor olabilir. tv, pc vs çok bakıyorsan ondan da olur. bir doktora gözükmek iyi olur.
yorumlarinizdan ve tavsiyelerinizden oturu tesekkur ederim arkadaslar. doktor zorunlu oldu demek