Tüm yazılar aynı; ilçe isimleri farklı sanırım. Bildiğiniz spam bu. Her ilçe ile ilgili aynı yazılar.
Ben size bu konuda cevap vermiştim, bunun başka bir çözümü yok maalesef.
Tamam'da birde şu var, her içeriği farklı olan diğer
Klima Servisi sitem var. Wordpress kurulu ve
HER İÇERİĞİ BİRBİRİNDEN FARKLI aynı mail bu sitem içinde geldi. Hocam bu bütün teorileri çürütüyor. 1 haftadır sabah akşam düşünüyorum, mantıklı bir cevap bulamıyorum internette bunun ile alakalı hiç birşey yok. Mantık çerçevesinde baktığınızda Hizmet verdiğim 16 adet marka ve 45 adet semt var. Ben bu kadar bir birinden farklı içeriği nasıl yazarım ? Sizde türkçe buna yeter mi. + Sektörümde o kadar çok site var ki, hepsini inceledim tek tek yazılarını okudum. Belkide 2.000 tane yazı okudum abartısız söylüyorum %70'i aynı. Peki onlar neden böyle bir ceza almıyor ? Gibi sorularımın cevaplarından sonra DOYURUCULUK kısmı aklıma takıldı. Anasayfa ve Alt sayfalar olmak üzere Klima ile ilgibi herşeyi yazsam. 1000 Kelimelik özgün makale (Klima bakımı nasıl yapılır,ne kadar sürede yapılmalı, senede kaç defa yapılmalı, klima montajı nasıl yapılıyor) gibi her konuda bilgi versem fakat içerikler birbirinin aynısı olsa problem devam eder mi ? Tamamen müşteriyi doyurucu bilgilerle doldurcam ama hepsi birbirinden farklı olması imkansız.