İstanbul 4. Leventte bulunan, Clickvol Reklam Ajansı için tasarımcı aranmaktadır. Tasarımcıda aranan özellikler,
- Baştan site tasarlayabilecek (çizebilecek)
- Çizdiği tasarımları, HTML & CSS aktarabilecek (Döküm yapabilecek)
- Javascript konusunda hakim
Çalışma arkadaşı arıyoruz, Yukarıda saydıklarım konusunda çok iyi bilgisi olması gerekmektedir. CSS Sprite gibi konulara hakim olmalı.
Ayrıca, Ofisimizde şuan aktif olarak 6 kişi çalışmaktadır. Bende ofisde, Yazılım geliştirici olarak görev almaktayım. Daha çok, Şirketin projelerini geliştirmekteyiz. Yani, İşe girdiğinde ondan php gibi konularda bilgi beklenmeyecek.
İlk 1 aylık deneme olacak, Deneme sonucunda eğer uyum sağlayabilir ve Yukarıda saydıklarım konusunda hakimseniz devam etme olanağı olacaktır.
İletişim Bilgilerinizi ve Örnek referanslarınızı yollarsanız, Pazartesi tel üzerinden uygun bulduklarımız ile İletişime geçilecektir.