İlk gün büyük ihtimalle ders işlenmez ben ilk hafta gitmemiştim ama bu böyledir ilk ve son hafta ders işlenmez yoklama alınmaz gibi birşey

Üniversitede bizde öyleydi. Toplu kaçışlar çok olur bir iki tane ders meraklısı çıkar ama sınıfın yüzde 70 i kaçarsa yoklama alınmaz

derslere gidip gitmeyeceğin programda belli olur ben 2. sınıftayken dersler 10 buçukda başlar. 2 gibi biterdi. bazı günler hiç olmayabilirde.

Öğle aralarında yemekhanede yemek yiyecekseniz hocadan izin isteyin sınıfı 1-2 dk erken bıraksın yoksa molanız kuyrukta geçiyor

Üniversitede ders aralarındaki en büyük eğlencelerden biri langırttı 2 yılda bir kere bile boş görmedim

eğer. okuyacağınız okul benim ki gibi şehir dışı tarlanın ortası gibi bir yerdeyse ve aldığınız yere yürüyerek değilde minibüsle gitmek zorundaysanız. Yine çıkışta hocanıza söyleyin bir iki dakka erken bıraksın yoksa minibüsler dolu oluyor beklemk zorunda kalıyorsunuz 5 minibüs beklediğimi biliyorum yağmurda yağarsa tam bir işkence .)

ben ilk hafta okula gitmedim ama pişman oldum ilk hafta gelenler kaynaşmış ben ikinci hafta gittiğimde kimseyi tanımıyordum

mesela herhangi bir gün sadece 2 ders ve aynı hocanın dersiyse hocanızla konuşup onun programınada uyuyorsa. o dersleri başka güne aldırıp cuma tatil yapabilirsiniz .)

birde şöyle birşey var. bir tane kanka edinin okula gitmediğinizde yerine imza atar