Google'dan gelen maile göre sitelerim muhtemelen şikayetten sonra Yüzeysel İçerik bahanesiyle birlikte filtrelendi. Ve işin kötüsü sektörde bulunan 8 adet sitem daha alaşağı oldu. İçeriklerim aynı evet. yaklaşık 30 içerikle birlikte 900 sayfa var. Ama ASP.net olduğu için pek sırıtmıyordu. Kiminiz aynı içerik=spam diyeceksiniz haklısınız ama aynı şekilde bir mail daha aldım başka bir sitem için. O site de wordpress, her içeriği birbirinden FARKLI, makaleci arkadaşıma yazdırdım. Ama aynı şekilde ona da ''YÜZEYSEL İÇERİK'' Teşhisi konulmuş.
Nedir bu yüzeysel içerik ? Yüzeysel içeriğin tam olarak açılımı nedir, spam deniliyor ama her içerik birbirinden farklı olmasına rağmen neden spam teşhisi konuluyor?
Başına gelen arkadaş var mı az kaldı kafayı yemek üzereyim. Ne yapıcam onuda bilmiyorum. Aynı içeriğe CEZA farklı içeriğe CEZA e ne yapıcaz o zaman bırakalım mı bu işleri ?
Google'den gelen mail:
''Sitenizde çok az katma değeri olan veya değersiz yüzeysel içerik bulunduğundan, Google, hakanklimaservisi.net/ için manuel spam işlemi uyguladı. Sitenizde veya bazı bölümlerinde başka işlemler de yapılabilir.''