SimdiHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız ama işte olmuyor bende de boyle bi sorun var konuşacak konu bulamıyorum sanırım arkadaşta o şekilde.
Konuları burada ki kimse veremez neden derseniz aranızdaki bağ, tanışlık karşı tarafın ve sizin özelliklerini bilmediğimizden kaynaklanıyor ama kalkıp bana deseniz ki kız incici, bende inciciyim makaracıyım. Oturun; canım geçen inci-capste ordu için iftar vakti demişler altına ordu resimi koyup afiyet olsun beyler yazmışlar diyip gülebilirsiniz.

Yani burada size biz konuları belirtsek ne kadar boş. Belki kız siyasetçidir bizim verdiğimiz konular ona çocuk konuları gelir. Kız belki çocukca takılıyordur siyaset konusu açınca hiç bir şey anlamaz he deyip geçebilir.

Klasik olarak muhabbet için birbiri tanımaya daha yakınlık gösterilebilir. Aile, iş, okul, neler yaptığı, sosyal aktiviteler bende ne buluyorsun, nasılım ben sence; kalktığında neler yaparsın tarzında şeyler ile klasik muhabbet edebilirsiniz. Ama diğer türlü dediğim gibi konu sahibinin ve karşısındaki hanımefendinin kişisel özelliklerini bilmediğimizden konu önersekte pek faydalı olmaz. Aksine geride tepebilir.