Butik dershane nedir?
Butik Dershane öğrenciye özel öğretim yöntemleri uygulayan, öğrencileriyle bire bir ilgilenen ve en fazla 6-8 kişilik sınıflarda ders veren dershanedir.
Butik Dershanelerde her öğrenci özeldir. Öğrenciler yöneticileri ve öğretmenleri ile yüz yüze iletişim kurabilir. Kitle eğitimi anlayışından uzak bir dershanecilik sistemidir.
Kitle eğitimi veren veren sistemde dershaneler genelde başarılı öğrencilere odaklanır. Diğer öğrenciler başarılı öğrencilerin gölgesinde kalır, ilgi görmezler. Butik dershanede ise bütün öğrenciler odak noktasıdadır ve hepsiyle özel olarak ilgilenilir.
Bunun yanı sıra
butik dershane de öğrencilerin özel ders ihtiyaçları da karşılanır. Alanında uzman seçilmiş öğretmenlerden eğitim alan öğrenciler dershane artı özel ders ihtiyaçlarını tek noktada karşılamış olurlar.
Ayrıca
butik dershanelerde eğitim koçluğu hizmeti vardır. Öğrencilere planlama ve psikolojik konularda destek verilir.
Butik dershanenin geleneksel dershanelere göre farkı nedir?
-
Butik dershanede kalabalık sınıflar olmaz. Arka sıra kavramı yoktur. En fazla 6-8 kşilik sınıflarda eğiim verilir.
- Alanında uzman seçilmiş eğitim kadrosu vardır ve eğitim kalitesi en üst düzeydedir.
- Eğitim koçluğu sistemi ile öğrencilere tam destek verilir.
- Elit bir ortamda eğitim verilir.
- Eğtim disiplin işidir.
Butik dershanelerde bu göz önünde bulundurulur. Öğrenciler sınıflara çıkarken telefolarını teslim eder. Verilen ödevleri yapmayan öğrenciler uyarılır ve veliler bilgilendirilir.
Donanım VIP Eğitim butik dershane olarak 2004 yılından beri bakırköyde alanlarında uzman seçilmiş eğitim kadrosu ile elit bir ortamda hizmet vermektedir. Bunun yanı sıra etüt merkezi, özel ders, hızlı okuma, mental aritmetik, hızlandırılmış dil kursları, eğitim koçluğu ve psikolojik danışmanlık hizmetleri de mevcuttur.
http://www.donanimdershanesi.com