Sizden de malatya hakkında bir yorum alsam..
Malatya daha yeni büyük şehir olmuş güzel bir şehirdir. Belediyesi çok sıkı çalışır ve şehir oldukça güzel görünüyor. Mesela yaz aylarının gelmesi ile birlikte merkezde yürürken önünde çiçekleri görebilirsin. Ayrıca gayet temiz bir memlekettir. Hayat şartları konusunda yaşanılabilir bir şehir diyebiliriz. Merkez ile üniversite arası 15 km gibi bir mesafededir. Eğer araba veya motor tarzı bir aracınız varsa öğrenmek istersiniz diye belirttim.

Eğer ev tutacaksanız biraz sıkıntı çekebilirsiniz. Zira burada erkek ve bekar kişilere kolay kolay ev vermiyorlar. Ama arayan bulur demişler. Bu konuda emlakçılardan destek alabilirsin. Ev kiraları hiç fena değil. 3+1 daha yeni yapım (ilk kiracısı benim) evi 450

gibi bir ücrete tuttum.
Üniversite kampüsü gayet güzel ve geniştir. Kampüs içerisinde çeşitli cafeler ve yayılabileceğin fazlaca yeşil alan bulabilirsin. Ürün çeşitliliği fazla olan bir market bulunmakta. Kütüphane, internet evi, basketbol-voleybol sahası, kapalı olimpik yüzme havuzu bulunmakta. Eğer kampüs içerisindeki yurtlardan birinde kalacağım diyorsan hastane bile (Turgut Özal Tıp Merkezi) kampüsün içerisinde mevcut.
Gezilip görülecek yerler Malatya'da oldukça fazla. Ben 2 senedir oradayım ancak daha her yerini gezemedim desem inan dostum.

Özellikle bazı ilçelerine hayran kalacaksın. Şehir merkezinden 15 dk. mesefade bulunan Yeşilyurt ve Gündüzbey gibi ilçeleri gerçekten çok güzel ve yemyeşil.
Ne bileyim aklıma şimdilik bunlar geliyor. Malatya hakkında sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:46:19 -->-> Daha önceki mesaj 12:39:58 --
Malatyayı bana anlatmanıza gerek yok hocam. 19 sene yaşadığım ve hala her tatilde gittiğim yerin farkındayım hiç merak etmeyin. Şu anda kaç yaşındasınız bilmiyorum ama buyrun bi sizi başlatalım ortaokuldan, liseyi Malatyada okuyun bi sevgilinizle dısarda dolasın bakalım noluyo
Niye Malatyayı savunmaya calısıyosunuz onu da anlayabilmiş değilim. Sizin yaşadığınızın 10 katı kadar yaşamışım ben orda. Bir bildiğimiz var da sölyüyoruz demek ki
Sayın hocam doğu ve güneydoğu'da bu dediklerini gayet normaldir. Ben üniversite için dışardan gelecek birinin bu tür şeylerle karşılaşmayacağını söylüyorum. Ortaokulda veya lise de hangi memlekette olursam olayım bu dediklerinizi yaşarsınız yani. En basitinden mahallenin kasabı çıkar olum bu yaşta ne yapıyon len sen biz senin yaşındayken ... diye devam eder. Ayrıca o yaşlarda sırf sana sevgilin yanında diye laf atacak sarkıntılık yapacak olan kişi yine o yaşlarda ergen biridir.
Siz bunları yaşadığınız için Malatya'ya bu ithamlarda bulunuyorsanız bende bunları yaşamadığım için savunuyorum. Gayet normal bir durum bence