c.kalede okudum ve hala oralardayim rahat bi memleket.
malatya hkkinda biolgim yok.
Hocam içkim yok, karı kız peşine koşmam öyle vur patlasın çal oynası havasında değilim.. Çanakkale nüfus olarak kalabalık değil, gördüğüm tek güzel yanı dardanos

, zaten buralara gideceğimden değil, olur da buralardan bir yer çıkar ise pişman olmamak için araştırıyorum, üniversite kampüsü, üniversite içi sosyal hayat vs nasıl?
Dostum İnönü Üniversitesine gidersen çok ahım sahım bi eğitim alamazsın (Türkiye'nin hemen hemen hiçbir yerinde alamazsın o ayrı mesele). Sosyal hayat olarak her üniversitenin ortamı fena değildir ama İstanbuldan giden birisi Malatyayı cok yadırgayabilir

Malatyada bar daha bi iki sene önce acıldı nerdeyse. Şehrin gençleri içki içmeye birahanelere, pavyonlara falan gidiyodu. Şimdi de çok farklı değil ya neyse. Sevgilinle el ele dolastığında yolda birisi ters bi laf edebilir. Yanında kız arkadaısn varken insanlar sana satasabilir edebilir. Genel olarak doğu insanı iyidir ama sevgili, kız konularında henüz o kadar rahat değiller
Çanakkalede bu saydıklarımın çogunun olacağını sanmıyorum.
Hocam yok içki felan işim olmaz..
Sevgilinle el ele gidersen birisi sana sataşabilir mi? Siz Malatya'da yaşadınız mı yoksa böyle bir önyargıyla mı yaklaşıyorsunuz? 2 senedir Malatya şehrindeyim ve bu dediklerinin hiç biris benim başıma gelmedi. İstanbul'dan gelen biri için ortam tabi aynı olmayacaktır Malatya daha yeni büyük şehir oldu. Pek barlara falan takılmadığımdan benim sorunum değildi. Ayrıca canının sıkıldığında şehre fazla uzak olmayan birçok doğa abidesi ilçesiyle gezilebilecek yerler ağırlıkta. Malatya'yı tercih edebilirsin.
Hocam ben de diyarbakırlıyım, her ne kadar doğma büyüme istanbullu olsamda malatyalı bir çok arkadaşım ve liseden hocam var, iyi insanlar, doğu değil de güneydoğu illeri hoşuma gidiyor.. Çanakkalenin de denizi var tabii, istanbula ve izmir, antalya ya yakın, sonuçta ailen istanbulda yakın olması da iyi olur.. Sizden de malatya hakkında bir yorum alsam..
Şu sosyallik işini ortamlara bağlanyanları anlayamıyorum. Sizin sosyal olabilmeniz için illa bulunduğunuz şehirde barlar, eğlence merkezleri falan mı olması lazım? Beni bir ilçeye koy bende orda da gayet sosyal birisi olurum hocam. Nedir bu şehirlere karşı olan takıntı?
Hocam il önemli değil dediğiniz gibi ancak sosyallikten kasıt arkadaş çevresi yapmak, sohbet muhabbet kolay iş ancak gezilecek yer, gidilecek doğal yada yapay bi mekan olmadıktan sonra 4 sene zar zor geçer..