Şimdi şöyle durum yazdıklarınızı okuyacağım tek tek ve alıntılamaya çalışacağım.. Karşı taraf oruç tutmuyor fakat ben oruç tutuyorum, bu dengeyi nasıl ayarlayacağız? O gün oruç tutmayım mı ne yapayım? Siyasi görüşlerimi bilsin mi bilmesin mi?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:58:40 -->-> Daha önceki mesaj 09:54:47 --

AcreBaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çicek falan alma hocam.Efendi gibi giyin ve havaların sıcak olması sebebiyle büyük ve ihtişamlı bir park olabilir götüreceğin yer ne çok sessiz ne çok kalabalık ve gürültülü.Ordan sonrada kızla normal muhabbet et sana karşı olan tavırlarına bak.Sonrası malum..
Anladım hocam, güzel bir park var bizim orada , oraya götürürüm sorun olmaz.

EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk başta herkes öyle olur zaten, oturur çatır çatır konuşurum olmazsa sağlık olsun diyen adam geri kalan dünya nufusuna güveniyordur
İlk başta konuşamayacaksınız, akraba ziyaretlerindeki iyiyim sen nasılsın daha daha nasılsın muhabbetleri varya aynı öyle olacak.
2. buluşmaya gitmek için can atacak ama gitmemek için bahane arayacan, konuşamıyorum diye..
Bi bakmışın rahatsın biraz daha.
3. buluşma olacak çayı kaç şekerli içtiğine kadar bildiğin için garsona usta 1 demli açık içersin demi ? - 1 açık diyebilecen.
4. buluşma 3.den hmen sonra olacak 5 6 7 derken bi bakmışın buluşma değil artık.

Yani internetteki ilk günlerini hatırla veya r10daki.
herhangi bir bilgisayar dili biliyormusun bilmiyorum ama farzedelim php bil.

Konu açmaya unutanıyordun, alay edecekler küçük görecekler diye.Ama konuyu açtın yardım ettiler başardın.
İleri bi seviyede tıkandın konu açmaya çekindin, açtın konuyu yardım ettiler hatta birileri baya yardım etmek istiyor.
daha sonra konulara sen yazmaya başladın.

Kendimden biliyorum Php veya html css öğretmeye niyetli biri olsada öğrensek utanıyom napıyım soramıyom
haha süpermiş, bir buluşma tahmini kaç saat sürer? Siteme içerik eklemem gerekiyorda