O kişilik testinde hiçbirşey yok oturuyosun bilgisayar başına "evet hayır çok hiç" kalıbında cevaplar var.Ne kadar psikopatsın onu ölçüyorlar. 10-20 dklık birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Elenme sebebim şu, asker kökenli bir aileden gelmekteyim.Baba askeriyeden emekli olmuş.Baba tarafında 1 astsubay, anne tarafından ergenekon kapsamında ifade alınabilecek düzeye yakın rütbede asker var ve teyzede gata'da emekli hemşire
Kibarca ben torpilim diyen, hizaya dururdu

Sicil yok, kınamadan başka disiplin cezası bile yok
El yüz temiz fizik düzgün, boy 190 kilo 75-80 arası.
Amatör olarak muay thai maçlarına çıkıyordum, lisansım vardı.

İsim Soyisim sordu söyledim.Neden burası dedi ailemi anlattım çevremdekilerin senden tam rütbeli asker olur dediklerini söyledim ve küçüklükten beri asker sevgisi aşılandı askerlerin içinde büyüdüm bu sebepten hayalim dedim.
O sırada samanyolu dolu bir amca heycan var mı ! diye sertçe sorunca bu kadar yıldızı bir arada ilk defa görüyorum nası heycan olmasın dedim.Ama kem küm etmedim salaş salaş oturmadım
Orda bi bayan vardı, psikolog mu ne ruh halinin durumuna bakıyor.
Tamam Burak gidebilirsin dedi.Ayağa kalktım, Burak senden cidden asker olur dedi.

E şimdi kadın bunu deyince dedim kesin kazandım

Elediler

Mülakatta tipini severse soru sormaz veya basit bişey sorar.Örnek : Tavuk yumurtlar mı + evet - bildin..Ama gıcıklık yapacaksa yumurtayı yumurtlayan tavuğun sahibinin aile hekimine kadar gider iş
Bizim grupta iki kişi vardı birine Kurtuluş Savaşı sırasında yayın yapan gazetelerden biri gibi bi soru sordu.
Onun hemşerisine yani diğerine o gazetinin herhangi bi yazarını sordu ( kurucu vs değil )

Kısaca, Atatürk, Milli Mücadele dönemi, Gündeki olaylara bakış açın ( Örnek gezi parkı, Mısırdaki darbe) gibi şeyleri sorarlar.Ben öyle dinle alakalı bişey sorduklarına hiç duymadım bizim jenerasyon hep girdi sınavlara