foxmuld3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle sizi kınıyorum. Bu tür saldırgan tutumların kimseye faydası olmaz. Fikir beyan etmek başka şey rencide etmeye çalışmak başka şey. Bu Imağaza olur, Proticaret olur, ideasoft olur. Ortada ciddi çalışmalar sonucu elde edinilen kazanımlar var. Bu ülkeye, sektöre bir şekilde katma değer sağlıyorlar. Personel çalıştırıp vergi veriyorlar. Siz burda amiyane tabirle ütülüyorsunuz. Burda yazanların ahbap, dost ilişkisinde ense attığınız insanlar olduğunu düşünüyorsanız ayıp ediyorsunuz. Bu tür yazılarınızdan rahatsızım. (Not: iddaa değil -iddia-olmalı. Şans oyunu değil.)

Cartal, E-ticaret sistemleri sayfa hiyerarşisi olarak kurumsal web sayfalarından bu tür konularda ayrılırlar. Sol kategori menüleri (2-3 kolon tasarımlar), üst menü ve tek gövde (tek kolon - konsept tasarımlar) olarak bakabilirsiniz. E-ticaret sistemlerinde daha çok filtreleyerek iç alanlara gidilir. O yüzden üst menü için 4. alt kategorileri filtrelemek kullanışlı ve gerekli bir opsiyon değil.

Bir müşterimiz sizin isteğinizi biraz daha farklı isteyince şunu yaptık. Tıklayın

Çanta 1. ana kategori. Erkek çanta ve kadın çanta bu ana kategoriye bağlı alt kategori, yani 2. kategori. Erkek çantanın altındaki El çantası, sırt çantası kategorileri ise 3. alt kategoriler. Bunun altındaki kategorilerin artık hayrı olmaz. Teknik karmaşadan tutun da yerleşim güçlüğüne kadar, menü hiyerarşisini alt üst eder. Bunun yerine sayfalara girdikçe alt değerleri filtrelemesi daha mantıklı.
(Öncelikle imagaza ile ilgili bir sorun yok tasarımlarını seviyorum.)
Not:öncelikle bir alıntı yapıyorken tam yap :
TDK buradaymışta haberimiz yokmuş acıkcası. Teşekkür ederim imla klavuzu görevi üstlendiğiniz için.Şimdi ben her zaman konuştuğum gibi konuşuyorum birisi dedi diyede uslubümü değiştirmem ;kimseye hakaret etmedim imagaza için söylemedim ki. Sen burada saçma sapan saldırgan tutuma getirme lütfen olayı . Bir sistemin hacklenmesi eğer ki yazılımcı grubu varsa güzel bir olay ki kaldıkı kendi güvenlik brimleri varsa eğer bununla kendi çalışmaları oluyor.Bugun facebook bile bunu ödüllendiriyorken benim söylemem saldırganlık mı oluyor ? Sen her yazdığım mesaja atlamak için zor tutan birisin budurumu gözlemlemenin ötesine geçtim ben artık yoksa sende mi hukuk mezunusun ? Rica ediyorum kendini gülünecek hale getirmeyi bırak artık.Ben her platformda derim proticaretten uzak durun diye buna ne sen karışabilirsin neden proticaretin sahibi bu benim kişisel düşüncem Artık yeter bi uzak dur dediklerime birşey bulamayıp kelimelerin yazılışına takılmadan önce kendini kontrol etmesini öğrenirseniz daha sağlıklı olur hepimiz için