ev kendinizinse allah sabır versin.zabıtalar genellikle bişey yapmıyor siz sesleri kaydedin savcılığa gidin.eğer olmassa verin bası gecenin 2 sinde görsün horekeleri..
hocam benim petekler bozulduğu için soba yakma dedi zabıta düşün..
üst eve duman çıkıyormuş bu benim sorunummu apartmana genel bakım yapıldığı zaman kendileri yaptırmadı?
suç bendemi şimdi adam hem yaptırmıyor.banada yaktırmıyor.zabıta beni suçlu buldu

adam kapıma kadar geldi hır gür çıkardı çoluk çocuğu var diye bişey yapamıyosun elin kolun bağlı kalıyor..
ev kendimizin sayılır hocam ev sahibi akraba. Hocam dediğiniz gibi evde tek kalsam annem babam olmasa hopörleri tavana bağlayıp son ses müzik açarım kafayı yedirtirim ama annemgilde aman oğlum felan diye durduruyorlar. Aynen hocam birde haklı iken haksız duruma da düşebilirim. Ama benim için çoluk çocuk farketmez sağlam dayağı yer ama işte o zaman akıllanırda.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:56:02 -->-> Daha önceki mesaj 00:54:55 --
hocam bende daha önce bir marketi şikayet etmiştim. Bahsettiğim marken her pazar günü marketin önüne kolonlar koyup kampanya anonsları falan yapıyordu. 155 i arayıp duruma belirttim 10-15 dk sonra zabıtalar geldi. Ellerinde bir aletle ölçüm yaptı ve sonra içeriye girip sesi kapattı. Cezada yazılar sanırım. Zabıtalar gittikten sonra tekrar market sesi açtı ama bu sefer daha kısıktı.
Sizde arayın 155 i durumu belirtin. Yalnız bu işlerle zabıta ilgileniyor. Büyük ihtimalle zabıta gönderirler. Poliste gelebilir bu tamamen çağrı merkezindeki polise bağlı. Ama sonuç olarak İLGİLENİRLER.
Tamam hocam yarın deneyeceğim şansımı. Ama aramadan önce son kez daha çıkacağım sonra olmadı polisi ararım.