Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin. Üniversiteye yeni giren Fen - Edebiyat Fakültesi mezunları artık öğretmen olamıyor. Dışarıdan formasyon da alamıyorlar. (Aktif olarak devam edenler hariç ama yeni girenler olamıyor diye biliyorum)
Yani İngilizce Dil ve Edebiyat'ı bölümü mezunu olduğunda öğretmenlik kapısı kapalı diye biliyorum. Bunu araştırdıktan sonra tercihlerini yapmanı öneririm.
Hocam bu dediğiniz kaldırıldı. Kesin bilgiyi aldım. Yani şu an formasyon var. O yüzden geçen sene bu bölümler çok düştü. Puanları çok düştü, fakat şimdi enformasyon etkin olunca puanlar artacak. Benim için eksi bir yön.
Enformasyon geri geldi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:05:08 -->-> Daha önceki mesaj 00:02:52 --
Kardeş muhafazakarlık konusunda Trabzon'un bu şehirlerden farkı yok.
Hocam yanlış anlaşılmasın solcu veya sağcı şehri olsun demiyorum. Hani saçımız uzun, şivemiz var diye laf yemek istemiyorum.
Marmariste stajerlik yaptım, geneli Trabzonluları çok sever fakat bilmiyorum, doğuda bir üniversiteye gitsem, ağzımdan karadeniz şivesi kaçsa, birileri laf atsa.. bilirsiniz Trabzon insanını..