Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam verdiğin yanlış bilgileri düzelteyim...

Hocam gerçekten bilmiyorsanız, hiç yazmayın ve yanlış bilgilendirmeden yapmayın. Bu forumda en sık rastlanan ve baş belası sorun bu. Yanlış bilgilendirmeler. Ağzı olan konuşuyor seo biliyormuşçasına... !

Benim bu forumda yazdığım herşey bizzat gördüğüm şeylerdir.

Artık site 3 aydan az yok 3 ay link alma yok bilmem ne bu tarz seo efsaneleri klişe olmuş lafları bırakın. Yıl olmuş 2013 Hala 2010 un lafları.

** Bloglara bir bak, özellikle blogspota 1 haftalık site 1-2 içerikle link mink olmadan ilk sayfaya gelebiliyor ve duruyor orda kımıldamıyor bile ***

1) Anti-seo yapılmışsa site gider bi daha zor gelir. Link reddetme falan filan bunlarla uzun uğraşlar sonucunda gelir. Öyle herkeste getiremez.

2) Algoritmadan bahsediyoruz o an gelen metriklere göre sıralama değişiyor ki şu an güncelleme denemeleri yapılıyor ve 2-3 hafta içerisinde en geç 1 ay kadar sonra bir güncelleme daha gelecek adım gibi eminim. Bu kabak gibi ortada. Sık sıralama değişimleri rekabetli kelimelerde mevcut genel olarak.

3) Site 3 aydan az olsun kaliteli linkler elde etmişse ziyaretçileri siteye de bağlıysa Google'ın istediklerini veriyorsa site öyle kolay kolay zaten oynamaz doğru düzgün.

4) Tanıtım yazıları da bir anlam ifade etmeyecek. En son yazdığın spama girebilecek olma durumundan dolayı

Son olarak sitenin durmadan oynaması genelde yapılan yanlış seo uygulamalarından kaynaklanıyor. Buna örnek olarak hala alınan footer linkleri örnek olarak verebiliriz.

Google'ın index cachei atıp durması güncellemenin geleceğinin habercisi.
Şimdi burda neyi yapmaya çalıştın yada kimi alt etmeye çalıştın anlamadım ?
Yazdıklarınla ne diyorsun yani ? çocuk musun sen ?
Sen önce terbiyeli konuşmayı öğren " ağzı olan konuşuyor "
senin seo bilgin nedir bilmem ama şu yazdıklarından sonra insanlığından şüphe ettim
+ ben burda bilgili bilgisiz diye tartışmıyorum, adama yardım etmeye çalışıyorum.
benim yazdıklarımda gördüğüm şeyler emin ol bundan şüphen olmasın.
Şuanda hali hazırda en rekabetli kelimelerde sitelerim var özel mesaj atda ders veriyim sana.

tek tek cevap veriyorum şimdi sana ;

" Artık site 3 aydan az yok 3 ay link alma yok bilmem ne bu tarz seo efsaneleri klişe olmuş lafları bırakın. Yıl olmuş 2013 Hala 2010 un lafları. "

CEVAP: Demişimki " Siteniz çok yeni olabilir. ( 3 ay ve öncesi ) " Bu benim fikrim, 2010 lu lafları sen yaşın itibari ile biraz daha zor hatırlarsın ama ben iyi hatırlarım, bunun yıl ile bir alakası yok. Sen bu kafayla devam et.

2 -** Bloglara bir bak, özellikle blogspota 1 haftalık site 1-2 içerikle link mink olmadan ilk sayfaya gelebiliyor ve duruyor orda kımıldamıyor bile ***

CEVAP: Sen çok film izliyorsun bence.

3-Anti-seo yapılmışsa site gider bi daha zor gelir. Link reddetme falan filan bunlarla uzun uğraşlar sonucunda gelir. Öyle herkeste getiremez.

CEVAP: Bu arkadaşın sorunu ile alakalı bi konu değil, sen resmen benim yazdıklarımı çekiştirmişsin
Senin çapın ne ki bana ders vermeye çalışıyosun sen ?
Benim link reddetme ile yerine getirdiğim 20 yi geçen web sitem var
bu konu içinde özel mesaj at onlarında adreslerini gönderiyim.

4- Algoritmadan bahsediyoruz o an gelen metriklere göre sıralama değişiyor ki şu an güncelleme denemeleri yapılıyor ve 2-3 hafta içerisinde en geç 1 ay kadar sonra bir güncelleme daha gelecek adım gibi eminim. Bu kabak gibi ortada. Sık sıralama değişimleri rekabetli kelimelerde mevcut genel olarak.

CEVAP: Benim dediğimden farkın ne ? Ha pardon, bir farkı var. " google senin gibi konuşmuşsun " Yada kahin sin ? Hangisisin ? hadi bize doğruyu söyle yoksa google'ın sahibi R10'DAMI

5- Site 3 aydan az olsun kaliteli linkler elde etmişse ziyaretçileri siteye de bağlıysa Google'ın istediklerini veriyorsa site öyle kolay kolay zaten oynamaz doğru düzgün.

CEVAP: Benim yazdığım cevap " Abartmadan tanıtım yazıları almaya özen gösterin ( alexa 1m altı ) " senin ki ile akalası ne ?

6- Tanıtım yazıları da bir anlam ifade etmeyecek. En son yazdığın spama girebilecek olma durumundan dolayı

CEVAP: Ben demişimki " Bu işlem sadece sitenizde oluyor ise, siteniz spam yiycek olabilir. " OLABİLİR !
Tanıtım yazılarının bir ifade etmeme gibi bir olayı malesef yok.
dediğim gibi sen çok fazla film izliyorsun ve çok artissin.
yaşının verdiği bir heyecan olabilir bu.

SONUÇ: Eğer Bilgisayar Üzerine, SEO'dan tut, network 'den geç, yazılımı bitir, tasarıma gel ordan çık biraz sunucular ile ilgilen hemen ardından bana gel, eğer istersen kurs veririm.

iyi şanslar.