Yok artık arkadaş ne yaptınız kıbrısı kıbrısta okumayı düşünen adam uçak parasınımı düşünür yılda kaç kez gideceksin Türkiye'ye ? Kıbrısta ilk yıl zorluk çekersin 2.yıl 3 arkadaş eve çıktığında bak nasıl keyifli günler geliyor

Adamlar masa tenisi seviyor diye 1 odayı masa tenisine ayırıyor. Hepsini geçtim türkiyede hangi okulda okula gidip gelerek dil öğreneceksin ? Burda ister istemez yabancı arkadaşların oluyor okul bitip Türkiye'ye döndüğünde ingilizce bilerek dönüyor insanlar. İş imkanı da çok okul direk öğrencileri işe alıyor kırtasiye cafe gibi yerlerde de çalışabilirsin ki kırtasiyede çalışan bir öğrencinin haftalık kazancı 400-500 TL arası.
Biraz abartılı söylemiş ama 15-20 bin olmasa bile en az 10bin harcanır gibi geldi banada.. En ekonomik yurt 7bin liradan başlıyor zaten.. Okul harçları, kitap parası derken 1 milyardan fazla okul için ödeniyor. Sonra kendi masraflarımız, uçak bileti filan baya bir ediyor.
Ben hep araştırdım 5-6 gündür kıbrısı ama babam bugün geldi böyle anlattı kalkamayız üstünden dedi. PDR'den vazgeçtim artık. Hala içim yanıyor o edebiyattan yaptığım 15yanlış 2boşa. 5-6 net daha fazla yapsam bunları düşünmücektim.