Batuhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk Dili ve Edebiyatı, Coğrafya, Tarih Öğretmenliği bölümlerinin kapatıldıklarından haberin vardır hocam. Burada öncemli olan şu hangisinde daha mutlu olacaksın? İnşallah ilk tercihte istediğiniz yer gelir fakat aksilik olur da gelmezse sene kaybı yaşamamanız için dikkatli düşünmenizi öneririm. Ben TDE Öğretmenliği okuyorum. Bölüm hakkında soruların varsa cevaplayabilirim. Şunu da belirteyim bizim bölümde ilk seneden pişman olan kişilerin sayısı azımsanmayacak derecede
Bence mutlu olabileceğin, okurken zevk alabileceğin bir yere git. Planın 4-5 sene üzerine olmasın, ileride yapacağın iş bu olacak çünkü kısmetse.
Hayırlı akşamlar dilerim.
Evet kapandığını biliyorum fen edebiyat yazıcaz mecburen artık. Şimdi şöyle hocam ben edebiyatı seviyorum yazmayı çok seven biriyim. tek kaygım işte atanma işsiz kalma korkusu. atanma konusunda coğrafyanın daha avantajlı olduğunu söylediler. Ben edebiyat gitsem atanma , iş olanakları neler olur ?
birde okutulan derslerin içerikleri nedir lisedeki gibi benzermi? yüksek lisans yapabiliyoruzmu ? Formasyon almak zormu birde ?