Kiosk imalatı yaparak kiosk satışı ve kiralama hizmetleri sunan firmamız TBS 2006 yılında kurulmuştur. Ürün yelpazesini gün geçtikçe genişleten firmamız talepler doğrultusunda standart üretimini yaptığımız cihazlar dışında özel ürünlerde üretmektedir. Bunun yanı sıra dokunmatik ekran çözümlerine dair hemen her ölçüde panel tedariği yapmaktadır. 5.7' ile 65' touch panellerde 4 ve 5 telli rezistive, capasitive, zytronic ve IR touch panel tedarik etmekteyiz. Kiosk ve Panel PC modellerimize dair numunelerimizi Levent ofisimizde detaylı inceleyebilir ve yazılım demomuzu kullanabilirsiniz.

Çeşitli ölçülerde üretmiş olduğumuz kiosk modellerimizin stokları çeşitli adetlerde mevcuttur. 17" Standart, 17" Yazıcılı, 17" klavyeli 19", 22", 32" ve 42" dokunmatik ekranlı kiosk olarak hazırda stoklarımızda mevcuttur. Özel aparatlı yazıcısı çelik klavyeli kart okuyuculu barkod okuyuculu, fiş yazıcılı, mifare okuyuculu, kameralı ve dış mekan gibi özel istekli ürünler için siparişle üretim yapılmaktadır. Bayilerimize ve adetli alımlarda çok özel indirimler uygulanmaktadır. Üretmiş olduğumuz kiosklar Devlet Kurumlarında, Özel Sektörde, Otellerde, Eğitim Kurumlarında, Fabrikalarda vb. tanıtım için birçok alanda satışı yapılmıştır. Tüm ürünlerimizi kendi bünyemizde üretmekte olup 2 yıl garanti vermekteyiz.

Daha Detaylı Bilgi İçin : http://www.dokunmatikekrankiosk.com/