Kelime de çok fazla rakabet var ise olabilir.
Yada 1. sayfada bulunan siteler arasında anti seo işlemleri uygulanmışta olabilir.
Siteniz çok yeni olabilir. ( 3 ay ve öncesi )
Abartmadan tanıtım yazıları almaya özen gösterin ( alexa 1m altı )
Bu işlem sadece sitenizde oluyor ise, siteniz spam yiycek olabilir.
Sabırla beklemekte fayda var.
Hocam verdiğin yanlış bilgileri düzelteyim...
Hocam gerçekten bilmiyorsanız, hiç yazmayın ve yanlış bilgilendirmeden yapmayın. Bu forumda en sık rastlanan ve baş belası sorun bu. Yanlış bilgilendirmeler. Ağzı olan konuşuyor seo biliyormuşçasına... !
Benim bu forumda yazdığım
herşey bizzat gördüğüm şeylerdir.
Artık site 3 aydan az yok 3 ay link alma yok bilmem ne bu tarz seo efsaneleri klişe olmuş lafları bırakın. Yıl olmuş 2013

Hala 2010 un lafları.
** Bloglara bir bak, özellikle blogspota 1 haftalık site 1-2 içerikle link mink olmadan ilk sayfaya gelebiliyor ve duruyor orda kımıldamıyor bile

1) Anti-seo yapılmışsa site gider bi daha zor gelir. Link reddetme falan filan bunlarla uzun uğraşlar sonucunda gelir. Öyle herkeste getiremez.
2) Algoritmadan bahsediyoruz o an gelen metriklere göre sıralama değişiyor ki şu an güncelleme denemeleri yapılıyor ve 2-3 hafta içerisinde en geç 1 ay kadar sonra bir güncelleme daha gelecek adım gibi eminim. Bu kabak gibi ortada. Sık sıralama değişimleri rekabetli kelimelerde mevcut genel olarak.
3) Site 3 aydan az olsun kaliteli linkler elde etmişse ziyaretçileri siteye de bağlıysa Google'ın istediklerini veriyorsa site öyle kolay kolay zaten oynamaz doğru düzgün.
4) Tanıtım yazıları da bir anlam ifade etmeyecek. En son yazdığın spama girebilecek olma durumundan dolayı
Son olarak sitenin durmadan oynaması genelde yapılan yanlış seo uygulamalarından kaynaklanıyor. Buna örnek olarak hala alınan footer linkleri örnek olarak verebiliriz.
Google'ın index cachei atıp durması güncellemenin geleceğinin habercisi.