KronoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptığın hatalar : Domainin Net & org uzantılarının sende olduğunu söylemicektin. Sende olduğunu söyleyince Adam nasıl olursa net ve org sahibidir bu kişi com.uda almak istiyor değeri 250 tl iken. Birden Adam 1500 tl Kadar orantısız bir şekilde fıyatı uçurmus. (Normal sıradan bir vatandaş olarak com'un sahıbıe E-Mail çekerdin whois bilgilerinde size ait olduğunu gösteriyor normal bir Domain aceba satarmısınız fiyat çok fazla olmazsa 150-200 tl verebilirim deseydiniz şayet Adam en azindan 150 - 200 tl az görse dahi en fazla 250 tl. ye satabilirim diyebilirdi size Marka iş yapacak domainse bilemicem orasını )

Patent Tse Haklarını alırsan Com'uda alabilirsin.
Evet net ve org u söylemekle hata yaptım. Adamın domaini prim yaptı. Ben domaine aylar önce baktım wp kuruluydu sıfır içerik.. Şimdi yine aynı değişen yok yani.. Marka olabilir ama bana göre..

CNMRCN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sedoda 250$ diyosunuz, sahibi 1500 lira istiyo diyosunuz. Yani sedodan yaklaşık 500 liraya alabiliyosunuz ben mi yanlıs anladım acaba ?
Domain sedoda 250 $ doğru ama satın alamıyorum,teklif ver seçeneği var..

Yeni domaine doğru yöneleceğiz anlaşılan..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:48:06 -->-> Daha önceki mesaj 18:46:51 --

Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer uzantıların kendinde olduğunu belirtip domaini istemen hata.İkinci olarak domain için marka başvurusu yapıp ardından diğer com uzantıdan hak talep edemezsin.

Örnek vermek gerekirse

kariyer.net iş ilan sitesi var ve rakip olarak yenibiris.com sitesi var lakin kariyer.com web adresi yenibirisilani.com'a yönlendirilmiş ve kariyer.net'in hiç bir hak talep etme lüksü yok.

En doğrusu yeni domain ile yola devam etmendir.
En iyisi yeni domain haklısınız..