özgün tanıtım yazısı en kesin çözüm gibi.Çok test etmişimdir.Örnek vericek olursak 1 sitem var sırf tanıtım yazısıyla ciddi kelimelerde 2.-3. sayfaya geldim aç gözlülük yapıp footer link aldım 2.gün ilk 50 sayfada yok site buda demek oluyorki, heleki rekabet düşük ise tanıtım en kalıcı çözüm.Site yaşı ilerledikçe diğer backlink çalışmalarına geçebilirsin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:52:11 -->-> Daha önceki mesaj 16:51:12 --

PhiL0sQph3R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir filmi sitesini ne kadar özgün yapabilirsin öncelikle aramalarda yukarı çıkabilmen için gerekli olan tek şey backlink ne olursa olsun. ama bu backlinklerin işe yaraması için sayfalarınında spama düşmemesi gerekli bunun için özgün olmalısın yani farklı olmaktan bahsediyorum örneğin resimlerde sana özgü bir tarz yakalayabilirsin klasör adını farklı yaparsın resimlerin uzantılarını farklı yaparsın mesela bilinen kelime film izle - filmizle-dabbe.jpg "alt" aynı şekilde google kelime yoğunluklarınada site içinde dikkat etmektedir burada backlinklerin çok iyi işleyebilmesi için gerekli olan film hakkında yazılacak olan makale makaleyi bilinen yolda değilde abartarak veya farklı kelimelerle farklılaştırman yeterli bu özgünlüğü sağlıcaktır sonra backlinkler işe yaramaya başlar kısa sürede alacağın hitin hesabını yapamazsın ama yukarıdakiler sabır işi öncelikle bunu benimsemelisin işin temelinde yatan budur zaten
film sitelerinde film konusu bölümü 250 kelime ve özgün yazdığınız zaman çok siteden sıyrılabiliyorsunuz buda test onaylı