Yabancı siteler için spy seçenekleri fazla en azından spyfu ve semrush kullanılabiliyor fakat bir yerden sonra ücretli.

Yerli siteler için Google adwords kelime aracında site ismini yazdığınızda çıkan kelimeler tam olarak istediğiniz şey değil. Fakat organic keywords konusunda fikir edinmenize yardımcı olabilir.

Bazı sitelerin ücretsiz versiyonları sizin istediğinize çok yakın sonuçlar veriyor. Yani hangi kelimeden hit alıyor olarak değil fakat organic keywords ve pozisyonlarını veren çok sayıda araç var. Ama ücretsiz versiyonları bir yere kadar bir yerden sonra para talep ediyor. örneğin bu site http://www.keywordcompetitor.com/ kelimeyi pozisyonunu, aranmasını veriyor.

Ben bu iş için bir program kullandım diye hatırlıyorum fakat hangisiydi onu tam olarak hatırlamıyorum traffic travise benzer ama o değildi emin değilim. Birkaç sene oldu yine de tam ismini çıkarırsam bilgi veririm.