Hocam geçmiş olsun peki yıkanma durumun nasıl sen şimdi ayda 1 yıkanıyorsundur
Müsait bir zamanında bir doktora git durumu anlat ne yapalım doktor de çözüm üretirler
Hocam o şekilde değil sıcak suda yıkanabiliyorum. Ama soğuk suda alerji yapıyor.
Muhtemelen girdigin yerdeki su sana yaramamistir. Nasilsa banyo yapiyorsun her zaman suya alerjin olsa ozamanda olue. Teshis dogrudur ama adi su alerjisi degildir

doktora gidersen test yaparlar. Gecmis olsun
Girdiğim yer ile alakası yok bu kendimi bildim bileli öyle
kesinlikle ilaç alma doktorun dediği dışında. üstteki arkadaşın dediği gibi banyo da yapamazdın.
bence sudaki kimyasallar (dezenfekte amaçlı) yol açtı bunlara.
suda mikrop olmasın eğer düzgün bir havuz değilse ona denk gelmişsindir geçmiş olsun
Bende bunu soracaktım hocam
Selam,
Kadircim Yeşilçınar veya Altındağa gittiysen ordaki suların klor miktarı fazla, ondan olabilir.
Banyo yaparken normal şebeke suyunda sorun yok ise bence sorun kimyasallarda.
Genesis hastanesinin cildiye bölümü çok iyi, git bi test yaptır tam anlamı ile. Sana yaramayan ne varsa bir çaresini bulacaktır.
Geçmiş olsun.
Azat altındağda girdim. ama daha önce bodrum da, van da , elazığ da , dicle de, de başıma bunlar geldi.
Yani temel sorunum bu havuz ve göllere giremiyorum soğuk su tenime değdiği an tak kaşıntı tutuyor akşamları..
Daha önce doktora gittim ama 7 8 yıl önceydi soğuktan uzak durcak dedi. Çocuğun herşeye alerjisi var diyip postaladılar.
Yani tatile çıkıoruz suya öyle kös kös bakıyorum