sitenin içeriği nedir bilmiyorum ama google öncelikle kabul ettirebilmen gereklidir bunun için özgün içerik şart tabi bunu iyi yapabilmen lazım gerisi backlink
site dizi - film sitesi ve bu sektörde ne kadar özgün olunuyorsa o kadar özgün tutmaya çalışıyorum ama bir yere kadar tabi tıkanıp kalıyor özgünlük açısından çünki bir filmi ne kadar özgün yapabilirsiniz ki ? genellikle dizi ağırlıklı gerçi ama yine ondada aynı sıkıntı var etiketleri nasıl özgün yapabilirsiniz x dizisi 10.bölüm bundan sonra başlığı ne kadar özgün olursa o kadar özgün yapmaya çalışıyorum nedir bu özgünlük x 10.bölüm yüksek kalitede izle gibi çok fazla türetemiyorum aynı şekilde etiketler onları olduğu gibi yazıyorum x 10.bölüm 720p izle gibi bunun önüne arkasına birşey gelmiyor çünki kullanıcı googlede x 10.bölüm yüksek kalitede 720p izle şeklinde aratmıyor özgün olucam derken kullanıcıları kaçırıyorum bunu bizzat test ettim e diğer türlü oluncada onlarca site aynı başlığı , aynı etiketi kullanıyor video açıklaması bölümünde dizi özetini yazıyoruz orda biraz özgün olunabiliyor bununda hiç bir yararı olmuyor onun için bu dizi - film sitelerinde bu özgünlük kavramı olmuyor yada ben yapamıyorum