" ceto " nikli üye ile https://www.r10.net/whmcs/727692-whmcs-lisans-tema.html konusunda alış-verişte bulundum. Ücreti hesabına havale eder etmez msn görüşmesinden kaçtı. Sonrasında özel mesaj attım, msn'den yazdım, ilanı altına yazılar yazdım geri dönüş yapmadan sürekli kaçtı. Elimde bulunan banka dekontu, msn konuşma kaydı ve r10 üzerinden verdiği ilan ile savcılığa şikayette bulundum. Yaklaşık 1 yıl sonra cep telefonuma ceto'nun babası olduğunu söyleyen birisi aradı, yatırdığım 70 Tl ücreti yasal faizi ile birlikte tarafıma yatırdığını söyledi özür dileyip telefonu kapattı.

Sonra bu kişi mahkemeye çıkarılmış, aynen şu beyanda bulunmuş " tarafıma ulaşamadığını, iletişim bilgilerimi kaybettiği için benimle irtibat sağlayamadığını, iletişim bilgimi bulunca hemen tarafıma 70 tl ücreti yasal faizi ile ödediğini" beyan ederek mahkemeden beraat ettiği yazısı elime ulaştı.

Bu durumu r10 net'te yöneticilere özelden yazdım, dolandırıcılık kısmında paylaştım.

Lütfen dolandırıcılık konularını dikkate alın, deliller çok önemli. Bu tür kişiler belkide önemsemediğimiz, peşine düşmediğimiz 10, 20, 50 tl.leri yüzlerce kişilerden dolandırıyorlardır. 10 tl. bile dolandırılsa gidin savcılığa şikayette bulunun.