Kerem abi adamlar sadece oyunla bilgi verip geçmemiş yalnız. Her türlü irdelemişler. Bi' nevi oyun incelemesi gibi.
Şizofren de değilim kâhinde değilim haddime de değildir vesselam. Kendimi bilgili görseydim benden bilgilileri postumda söylemezdim.
Bence ego problemi yaşayan ya da ben ezerim havasında olan sensin oysaki ben bilgi konusunda konuşuyorum.
Sen ya da kişiliğin beni alakadar etmez zira kimin kaç kilo bastığı yazılanlardan ortada. Ziya paşanın da bir sözü var;
Ayines-i iştir kişinin lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
Ben bilgi ve fikir hakkında konuşurken sen olayı kişileştirensin kusura bakma ama ne senin egonu tatmin ederim ne de uğraşırım. 2 farklı fikiri konuşamayan adamlada oturup laf dalaşı yapmam kavga da etmem. Bilmukabele kavga da yiğidin işidir delikanlının işidir, laf salatası yapanın değil.
Sana özgün makale konusunda bol güneşler dilerim.
ekleme: mesajımı alıntılama ya da bana cevap hakkı doğuracak bir mesaj bırakma rica ediyorum çünkü biz burda fikir ve bilgi tartışması yapıyoruz kişisel işlerle uğraşamam.
Sen ne ukala ne boş laf ebeliği yapan birisin. Ziya Paşa'nın öğüdünü otur kendin oku. iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır. Ego problemim yok , ego nedir git kitabından oku.
Kimseye kendimi üstün tutma çabam yok , ukalalık ise hiç yok.Olayı kişiselleştirip hakaret sayılacak şekilde alıntalayan sensin! Nacizane fikrimi sundum. Herkesin fikirlerini paylaştığı ortamda ego gösterisi yapan sensin. Herneyse oruç oruç seninle hiç uğraşamayacağım.
Alıntı
Ayines-i iştir kişinin lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
Sen yürekten laf yaptinı sanan adamlığa gelince numara yapan laf kalabalıklığıyla bey görünen bir müsvettesin.
Hoşçakal ben güneşleniyorum , sizi de beklerim Antalyadayım."Kumda oynamaya alışkınsınızdır." Fakat burda kum yok bilirsiniz.