Kerem abi adamlar sadece oyunla bilgi verip geçmemiş yalnız. Her türlü irdelemişler. Bi' nevi oyun incelemesi gibi.
Bilader şizofren misin kahin mi? Bilgimi sorgulayacak kadar bilgili mi buluyorsun kendini. Kedi bilmem neresini görmüş bilmem neyim var demişe getiriyorsun. İşine bak
Şizofren de değilim kâhinde değilim haddime de değildir vesselam. Kendimi bilgili görseydim benden bilgilileri postumda söylemezdim.
Bence ego problemi yaşayan ya da ben ezerim havasında olan sensin oysaki ben bilgi konusunda konuşuyorum.
Sen ya da kişiliğin beni alakadar etmez zira kimin kaç kilo bastığı yazılanlardan ortada. Ziya paşanın da bir sözü var;
Ayines-i iştir kişinin lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
Ben bilgi ve fikir hakkında konuşurken sen olayı kişileştirensin kusura bakma ama ne senin egonu tatmin ederim ne de uğraşırım. 2 farklı fikiri konuşamayan adamlada oturup laf dalaşı yapmam kavga da etmem. Bilmukabele kavga da yiğidin işidir delikanlının işidir, laf salatası yapanın değil.
Sana özgün makale konusunda bol güneşler dilerim.
ekleme: mesajımı alıntılama ya da bana cevap hakkı doğuracak bir mesaj bırakma rica ediyorum çünkü biz burda fikir ve bilgi tartışması yapıyoruz kişisel işlerle uğraşamam.