Milesrebel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 tane flash oyun sitem var ve hepsine de özgün yazı giriyorum. Özgün olduğu halde önümdeki çoğu siteyi geçemiyorum bu bir gerçek. Linklerim de çok sağlam. Yalan değil 2-3 tane h*cklinkte aldım para verip ama yine de çıkamıyorum, bence sektörün ne kadar yoğun olduğuna ve önünüzde "kastığınız kelimede" kimlerin olduğuna da bağlı bir durum.

"**** boyama" kelimesinde site yaptım .org domain ile sattım onu ilk sıraya gelince hiç rekabet yoktu şu anda 10 site oldu rekabete giren, çünkü parası çok ve güzel kazandıran bir kelime. Adamda 6 aylık domain var .net uzantılı geldi 1 tane oyunla 4. sıraya yerleşti ve toplam şu anki oyun sayısı sadece 6. Ne özgünlük ne başka bir şey. 3 tane kategorisi var.

Bu işte keyword, rakipler ve link desteğiniz çok önemli...

Flash oyun sektöründe sosyal link borsasından çalışma yaptıracaksanız Dizin, imleme ve forum tanıtımdan başka bir şey yaptırmanıza gerek yok.

Misal kraloyunun açıklamalarına bakarsanız XXX diye bir oyuna XXX oyunu diye anahtar kelime giriyor adamlar. Tamam kaç yıldır bu sektördeler ama yine de sıralarını koruyorlar her halukarda.

Sektörde öyle pek fazla sallayan yok açıkçası description olayını...
20 azmış hocam bi 100 tane daha açın bence.