http://apps.facebook.com/bil_ve_fethet/
Yukarıdaki Linkten İnceledikten Sonra Aşağıdaki Açıklamaları Okuyunuz Ltfn.
Yukarıdaki Gibi Bir Oyun Yazdırmak İstiyorum..
Öğretmen Olduğum İçin 5-6-7-8-9-10-11-12. Sınıflar ve Hatta KPSS Kategorileri Yer Alcak..
3 Adminli Bir Sistem Olmalı. Üyelik Sistemi Mutlaka Olcak. Misafir Girişi de Olmalı. Üyelerden İstediğimizi İstediğimiz KAtegoride Moderatör Olarak Atayabilmeliyim..
Sorular Kolay, Normal, Zor Olarak Kategorilendirilecek. Puanı Artan Üyeler Daha Zor Sorularla Muhatap Olacak. Örneğin 12. Seviyede Olan Bir Üye 10-20 Seviyeli Üyelerle Yarışabilecek.. 25. Seviyeli Bir Üye 20-30 Seviyelilerle Yarışacak..
Ayrıca Üyelerin Kategorilere Göre Soru Gönderimi Olacak. Yetkili Kıldığımız Kişilerde bu Soruları İnceleyip Yarışma Sorusu Olarak Onaylayabilcekler...
Ülke Sıralaması,Alan Kategori Sıralaması, Şehir Sıralaması, Okul Sıralaması, Sınıf Sıralaması vs. Olacak...
Kaba Taslak Anlatımıyla Böyle Olacak. İnce Detayları Yapabileceğini Düşünenlerle Paylaşcağız zaten.
Önceliğimiz Facebook Oyunu Olarak Yapılması. Olmazsa Eğer Flash Oyun Olarakta Yapılabilir..
ŞARTLAR:
*Öncelikle Kocaelide İkamet Ettiğim İçin Marmara Bölgesinde İkamet Edenler Tercihimdir. İkinci Tercihim İse Doğu Anadolu. ( Memleketim Bitlis )
*Şuana Kadar Hiç Bir Uygulama Yapmayan Kişiler Lütfen Gelmesin.. En Az 3 Projenizi Referans Olarak Sunmalısınız..
* Marmara ya da Doğu Anadolu Olursa Yüzyüze Görüşmeyi Düşünüyorum..
* 300 den Fazla Ticareti Olan ve Olumlu Ticaret % 100 Olan Üyeler İlk Tercihimdir..