Merhaba arkadaşlar kendime özgün bir blog sitesi açmayı düşünüyorum içeriği yaşanmış hikayeler daha doğrusu günümüzde bir çok insanın yaşadığı hikayelerden esinlenerek günü birlik paylaşımlar yapmayı düşünüyorum bu paylaşımalar doğruluk, dürüstlük, cesaret,heyecan verici, gibi içerikli paylaşımlar örneğin; bi çok insanın cesaret edemediği söyliyemediği hikayelerini gizli nick ile paylaşmalarını sağlama onları keşfetme konuya dahil etmek veya başından geçen en talihsiz olaylarını anlatma gibi tabi bunların olabilmesi için ilk önce kendi anılarımdan yaşantımdan geçmişten bugüne dair ilgi çekebilecek doğal paylaşımlarım olacak. bununla beraber keşfetme duygusunu yakalamak.hikayelere dahil olmalarını sağlamak. Böyle bir düşüncem var saçma görebilirsiniz bilemiyorum. Ama görüşlerinizi ve fikirlerinizi almak için yazdım bunu konuya dahil olan ve olacaklar için şimdiden teşekkür ederim.

Not: Benimle hemfikir arkadaşların bu tur içerikli bir siteni site adı ne olmalı birde bununla ilgili bir fikir verirseler beni memnun ederler