ByeStebaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben 4 yıllık fizik okumak istiyorum ama 1 yılda hazırlık var. yani 4. sınıfın 2. döneminde ben 30 yaşında oluyorum. yani ilk donem için tecil sıkıntısı yok ama 2. dönem sıkıntı yaratıyor. ama 4. sınıfta 29 yaşında oluyorum. bu kredili sistem nedir yardımcı olursanız sevinirim. kaynak gösterebileceğinizi söylemişsiniz eğer varsa yardımcı olursanız sevinirim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:49:18 -->-> Daha önceki mesaj 23:44:08 --

Hocam evet facebook ta bir kaç gruba üye oldum oradada yürütme kararı durduran bayağı kişi var dava açıp. ama sizinde dediğiniz gibi 4 yılda birçok şey değişebilir. belki bu yasa kalkar belkide artık dava açarak yürütme kararı durdurma olayı kalkabilir. Zaman gösterir herşeyi. Mesela bu kural ilk çıktığında direk 4. sınıfları aldılar. Sen neden direk alıyorsun ki. En azından 25 yaşında olup üniversiteye yeni kayıt olanları alması lazım son sınıftaki adama sen böyle birşey yaparsan adamın bütün planını alt üst edersin son sınıfta bırakıp 15 ay yapıp geldimi üniversite falan hiçbir şey kalmaz o adamda. Çok saçma sapan kurallar. Benim arkadaşım üniversiteyi bitirdi. 28 yaşında şuan. askerlik şubesine gitti öyle 1 yıl tecil için ama alamam diyordu. 2018 e kadar tecil yapmışlar. Şaka gibi. gitmek istemiyorsun zorla alıyorlar. gitmeye kendini hazırlıyorsun göndermiyorlar. Çok değişik yasalar anlamak mümkün değil.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:50:09 -->-> Daha önceki mesaj 23:49:18 --

Sağolun hocam yardımlarınız için

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:51:21 -->-> Daha önceki mesaj 23:50:09 --

Hocam bende düşündüm ama bu sene fizik bölümüne yetecek bir puan aldım hemde izmirde kendi şehrimde. okumakta istiyorum açıkcası. Ama hazırlık sınıfı sıkıntıya sokuyor beni onun için böyle bir konu açma gereği duydum. Yoksa bende açıköğretim yazıcaktım ama iş değişti
2.dönemde sıkıntı olmaz okulun bitene kadar tecilli oluyorsun