Merhaba arkadaşlar.
Bilindiği üzere Google'ın en önem verdiği noktalardan biri de sitenin hızı ve sayfalardaki optimizasyondur. Google yaklaşık 1 yıl önce yayına aldığı Google Page Speed özelliği ile bir sitenin hızını ölçebileceğimiz bir ürün geliştirdi. Bu ürün Google'ın arama sonuçlarında sitelerin hızıyla alakalı referans aldığı tek kaynaktır. Google Page Speed'de 100 üzerinden değerlendirilen puanınız ne kadar yüksekse, Google'ın site hızınıza verdiği oran ve buna bağlı olarak da sıralamalarda daha iyi sonuçlar elde etme oranınız o kadar yüksektir.
Kendim de başta olmak üzere bir çok sitemde bu optimizasyonu yapıp
ÇARPICI ve NET yükselme sonuçlarını gözlemledim. Ve bir çok kişinin de sitesini optimize edip Google Page Speed'den 95 - 100 arası bir oran almasını sağladım. Yorucu ve uzun bir uğraş olmasına rağmen sitenizi tamamen Google Page Speed'e göre optimize ediyorum.
Sadece 1-2 düzenleme değil, yaklaşık 50 adet kriter tek tek düzenleniyor!
Türk webmasterlar bir çok seo kriterine dikkat etmesine rağmen Page Speed kavramına pek dikkat etmezler, oysa ki Google gözünde en önemli kriterlerden biridir sayfa hızı.
Sayfanızın hızının yüksek olması en önemli seo kriterlerinden birisidir.
Peki sağlayacağım hizmet nedir? - Yaklaşık 50 adet optimize kriteri bulunan Google Page Speed'de 95-100 arası almanızı garantili bir şekilde sağlıyorum.
- Tüm kriterler tek tek optimize edilmektedir.
- Ardından rapor şeklinde sunulmaktadır.
Önemli NOT: Dışardan müdahale yapılmayıp, tamamen kodların optimize edilmesi ile hizmet sağlanmaktadır. Önemli NOT 2: Ticaret puanı %100 olup, ticaret sayısı 20 üzerinde olanların ücretinin tamamını iş sonunda alıyorum. 1 site için: 15 TL
2 site için: 30 TL
3 site için: 40 TL
Ödeme Yolları: Garanti Bankası ve Misli
Hizmetten yararlanmak istiyorsanız hemen PM gönderin!
Ayrıca e posta ve skype ile de ulaşabilirsiniz;
ademozkur@msn.com Çalışmalardan örnekler:
1 - Dün yaptığımız çalışma sonucu sitenin GTMetrix skoru 90-91 arasında seyrediyor. Eğer sunucusunda keep-alive özelliği olsaydı (müdahale edebileceğim bir şey değil) skor 98-99 arasına gelecekti. Kendisine siteye yüklenen resimler konusunda da bir kaç tavsiyede bulundum. Sunucuya keep-alive özelliğini aktif etmesi için önerileri sundum.
2 - Çalışmaya başlamadan 22 olan skor uzun bir çalışmanın sonucunda 94'e yükseltilmiştir. Ayrıca arkadaşın kullandığı tema şifreli olduğundan dolayı bazı kısımlara müdahale edemedim, kendisine de sorabilirsiniz. Daha sonra kendisiyle tema yapımı için de çalışacağız ve o temanın optimizasyonundan ücret almayacağım.
3 - CyBeRPrenS için 3 siteye çalışma yapılmıştır. Oranlar daha fazla yükselecekti fakat sitelerindeki facebook beğen kutusu sayfa hızını düşürüyor. Kendisine de detaylı bir rapor yazdım. 3 site için sonuçlar:
Bu adreste paralel konu bulunmaktadır. Bu konu Wordpress sitelere özel olarak kampanyalı bir şekilde açılmıştır. Diğer konudaki fiyatlar farklıdır.