Buna bir program sebep oluyor diye düşünüyorum güvenli moddada çalıştırıp bakin
Deneyeceğim hocam
Bütün tarayıcılar ve antivirüs programlarının otomatik güncelleme servislerinin kapalı olduğundan emin olup ardından tekrar deneyin hocam. Buna rağmen yerel adresler dışında görüyorsanız sorun olabilir. Keyloggercı arkadaşların çoğu rootkit denen olaydan habersiz ergenler olduğu için görev yöneticisi üzerinden çalışan programlar üzerinden takibi kolay oluyor. İşlemler sekmesindeki kullanıcı adı altında sizin bilgisayarın ismi yazan her programı inceleyin. Site üzerinden exe yemek istemiyorsanız java kısmını tamamen kaldırın.(Şahsen yıllardır kullanmıyorum)
Edit : İl Rize, ip bloğu uyuyor. Sizin ip adresiniz olabilir mi?.
Rizedeyim evet hocam fakat sürekli gta da samp'a girince o ip değişiyor acaba samp programından mı kaynaklı diye düşünüyorum .Çünkü serverlara giriyorum belki ondandır ? Bir de pc ye yeni format attığımdan güncelleştirmeler açık ve güncelleştirmeler yapıyor . Görev yöneticisinden baktım kontrolum dışında açık bir program gözükmüyor . Bu arada detaylı yorumunuz için teşekkür ederim.
CTRL + ALT + DELETE yap İşlemler kısmına geç services.exe nin karşısındaki ismi söyle.
öyle bir şey yok hocam