Site tabi ki duruyor fakat kendi kelimesinde yok. İki arkadaş benim eksik dediklerimi tamamlamış biri sunucu, biri de 301 gibi izlenim bırakabileceğini söylemiş. Zaten aynı ip üzerinde olup birinin kopyaya düşmesi durumunda site direk Google amca üzerinden silinecek diye bir durum yok fakat keyword aramalarında ben göremedim şahsen. Sadece sanırım 2 harf farklı olarak domainlerdeki keyword üzerindeki aramaları yapıyoruz. Buna benzer durumları daha önceleri yaşamıştım. İlk karşılaştığım bir durum değil fakat temelinde yatan etkenler bunlardı diye düşünüyorum. Tabi ki, daha tecrübeli biri çıkıp asıl nedenin ne olduğunu söyleyebilir. Ayrıca bir siteyi 301 yaptınız, 301 yaptığınız siteyle yeni sitenizin aynı anda aramalarda görünme ihtimali bile düşünüldüğünde şaşılacak bir durum yok
hocam, size verdim. o domain üzerinde aynı konuda 10 site var. ve inanın normalde hepsi birbirinin kopyası. yani şöyle;
1 tane html siteyi bitirdikten sonra çoğaltıyorum ve Dreamweaver'ı açıyorum;
sonra başlıyorum "A" kelimesini bul "B" kelimesi ile değiştir diyorum (bütün dosyalarda). Oldu sana ikinci yeni site. Bu şekilde 10 site yapıyorum (tabi ben kendime script yazdığım için tamamını tek tuş çevirebiliyorum), Sonra her birisini aynı IP üzerinde barındırmak şartıyla faklı alanadlarında barındırıyor ve başlıyorum 2 aylık bir seo çalışmasına... sonra;
baaaam, hepsi birinci... yani hiç birini diğerinin kopyası olarak görmüyor hocam, inanın bana

Bu iş okadar zor bir şey değil, tek önemli şey örgüdeki hassasiyet.
Ama buradan çıkardığım şey şudur benim;
Örgü yapılırken kelimelerin linklenmesinde pekte bir önem yok gibi. Önemli olan sitenin etkin bir network içinde dolaşıyor olması gibi geldi bana

(neyse bu biraz karışık)
Gerçi benim için tek büyük sorun DMCA oldu, oda bir kaç tanesi onun yüzünden 1nci sıradan direk ban.

.
@eSKiSiBeN bu arada, indeks sayfası içindeki kelimeleri değiştirdim, diğer sayfalar hala bozuk duruyor, 1-2 gün filan sonra bakın... büyük ihtimalle uçan site geri gelecektir

.