eSKiSiBeN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle özel mesaj ile sitenizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Fakat burada şöyle bir durum daha var siteleriniz aynı ip numarasında. Aynı ip numarasında yer almalarının da etki edebileceği düşünülebilir. Çünkü bir ip üzerinde yer alan siteyi direk olarak diğer sitenin üzerine atıyorsunuz. Keywords vs kopya oluyor birinin kopya siteye düşmesine sebep oluyor. Ayrıca aynı ip numarası üzerine yapılan seo beslemesi söz konusu. Diğer kişilerin görüşleri farklı olabilir
hocam kendimi bildim bileli aynı ip'ler üzerinde çalışıyorum (farklı hosting firmalarımda bulunan sitelerimi, kendi içlerinde önem derecelerine göre ayırıyorum) ve sizi temin ederim,asla en ufak bir sıkıntısını görmedim. yani sürekli aynı ip üzerindeki siteler üzerinde seo çalışmaları yapıyorum... Ama "birinin kopya site durumuna düşmesi" konusunda haklı olabilirsiniz. Ancak öyle olsaydı bile, bu durumda; kopya durumuna düşen sitenin ortalıktan uçmuş olması gerekirdi, ama oda duruyor koç gibi

(başkalarının terazisi yerine kendi terazimi kullanıp sonuçları görmeyi sevdiğim için, inanın çok hızlı yol alınıyor)
.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:53:45 -->-> Daha önceki mesaj 15:49:38 --

sarkos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ip adresleriniz aynı olduğu için Google bunu bir çeşit 301 tarzı birşey olarak görmüş olabilir. Kaldı ki burada bir açık olduğunu düşünmüyorum. Eğer isterseniz yeni domain alıp bütün dosyaları aynı şekilde atabilirsiniz
Yeni domain almamın hiç bir etkisi olmaz, çünkü bahsini ettiğim domainler üzerinde seo çalışmaları yapıldı. Yani saf saf sadece içeriği alıp yeni bir domaine kopyalayıp hönk diye birinci olunacaksa hemen yapayım (bu arada 301 kuralları ile çakışan bir durum olmadığı için öyle algılayamaz. kaldı ki .htAccess vs ile de oynamıyorum)

sarkos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birde konu dışı olacak ancak siteleri Dreamweaver'da template kullanarak düz html şeklinde mi yaptınız? Eğer böyleyse site adreslerini alabilir miyim?
Adsleri veremem hocam üzgünüm. Ama önem verdiğim çalışmalarda cms, script yada başka bir şey kullanmıyorum. Sadece düz html kullanıyorum. Böylesi çoğu kişiye anlamsız gelecek olsa da, bu kendi seçimim. Defalarca kez test ettim, çok daha hızlı yol alıyor ve açık sorunu olmuyor. (Tabi genellikle statik olması gereken siteler bunlar)
.