Abiler, kardeşler bu hafta tercih yapacağız bi yardım isteyeceğim sizden. Konuyu üniversite bölümüne açmadım çünkü sizin yaşadığınız şehir ile ilgili de yorum isteyeceğim.
Yani sorunum şu, listeye hangi şehirleri yazmalıyım? İstanbulda oturuyorum, din kültürü öğretmenliği okuyacağım, başka tercih etmeyeceğim, belki en alta bir kaç ilahiyat..
Marmara 2. öğretime girme şansım var sıralama olarak 1k kişi var geçen seneye göre, bu sene şaşırtıcak puanlar bekliyorum üniversitelerde hadi hayırlısı.
Eğer marmara 2. öğretim olmazsa büyük ihtimalle eskişehir 2. öğretim olucak gibi ama sıkıntı şurda ist. da 2. öğretim olsa farketmez de siz 2. öğretim okumayı tavsiye edermisiniz, kendinizden veya çevrenizden tanıdıklarınız var mı?
Listem şimdilik şu şekilde: edit: 11.07.13
1.Marmara
2.İstanbul üni.
3.Marmara 2.ö
4.Eskişehir
5.Eskişehir 2.ö ?
6.çanakkale
7.çanakkale 2. öğretim
8. bolu ? Boluyu yazmalımıyım ?
9)?
Kendi yaşadığınız şehir ve tecrübe, duyumlarınız ile 8'den aşşağısına nereleri yazabilirim.
Not: İzmir, bursa, eskişehir genel olarak marmara 2. öğretimden daha yüksek..
Yukarıdaki yazı off topic ana kısmında da açılmıştır. Buradan hem diğer arkadaşlarda faydalanır umarım, yani ben de arada eklerim ancak eskişehir ile izmiri özellikle tavsiye ediyorlar, altlara yazmak için, çıkınca da fazla üzülmeyeceğimiz il önerileri lazım, bekliyorum..