sevgili reklamveren, lafı gevelemekten başka bir şey yapmıyorsunuz.

herhangi bir çeviri bürosuna bağlı değilim, öncelikle bunu belirteyim. gerek buradan, gerek dışarıdan çeviri aldığım kişilerden bazılarının durumları hiç iyi değildi, çeviriye de gerçekten çok ihtiyaçları vardı. Yeri geldi iki sayfalık çeviriyi sadece 1 TL'ye yaptım. Ama karşımda emeğimi gerçekten takdir eden insanlar vardı. Herşey her zaman para demek değildir fakat önemli olan mesleğe saygıdır. Bu insanlar bana hak ettiğim ücreti verememiş olabilirler ancak manevi desteklerini gerek mahcubiyetleri ile gerekse samimiyetleri ile kat be kat vermiş bulundular. hakkım da onlara helal olsun.

kaç senedir ingilizce'nin ve çevirinin içindeydim, sizdeki gibi böylesine yüklü bir çeviriye böylesine küçük bir fiyat teklif eden görmedim. en acı vericisi ise hala kendinizi haklı çıkarmaya çalışmanız.

ben herhangi bir alışveriş esnasında acaba hakkını verebiliyor muyum, acaba hakkı bana geçer mi diye beynimde dokuz taklalar atarken, ne yazık ki bazıları 100 tl teklif ettim, 120 tl kabul gördü sözlerinden öte geçemiyorlar.

madem müşterinizi buldunuz, madem alan razı, veren razı, o zaman aksi görüşü savunan arkadaşlara artık lütfen tek tek cevap yazmayın.

sevgiler.