Site adresi (Lütfen Ciddi alıcılar PM)
Domain : Marka,jenerik domaindir.Alexa TR 10k altındadır.
Site için istenen fiyat : 1000
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin açılış tarihi: Haziran 2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: torrent
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1500
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1,5 , PR1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:İçerik ile satılıktır.
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: TSUEv2.0 Ömür boyu lisans.4 Ay Upgrade hakkı kalmıştır.Sadece Upgrade 160$ değerindedir.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Ek olarak ;
Üzülerek satıyorum.İşim gereği ben artık ilgilenemeyecek durumdayım.Fakat site ile ilgilenilmiyor anlamı çıkartılmasın.Türkiyenin 1 Numaralı torrent sitesi olabilecek kalitededir.Çizgisi olan bir sitedir.Günlük 50-150 üye alımı vardır.İlgilenildiğinde 200-250 günlük üye alır.(Üye alımları hep açıktır.Herhangi bir reklam hiç konulmamıştır..Reklam almadık.VIP bağış aldık fakat üyelere zor şartlar sunmadığımızdan VIP ihtiyacı doğmadı.İstenirse gelir getirebilir.Yanında 2 adet farklı uzantılı domaini verilecektir.
Yazılımı ile birlikte verilecektir.Yazılıma ek bazı özellikler modifikasyonlar yapılmıştır.Site torrentleri hiçbir zaman üyeler tarafından desteklenmemiştir.Site olarak hep biz yüksek hızlı server desteği sağladık.Seo'su iyidir.Bazen ilk sıraya çıktığımız olur.Bu fiyata hayatta satmazdım.Çünkü emeğimizin ve karşılıksız verdiğimiz paraların karşılığı değil.İlgilenebilecek bir arkadaşımıza devretmek istiyoruz.10-15 kişilik aktif kadrosu mevcuttur.
Fiyat bu site için inanılmaz düşüktür.Saygılar.
Saygılar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:50:39 -->-> Daha önceki mesaj 12:21:21 --
Güncellendi.